ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2019 - 12:29
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΡΙΝΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΗΣ

Η Τζένιφερ Λόπεζ …στην Καβάλα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
κέρινο ομοίωμα
Τζένιφερ Λόπεζ
Θοδωρής Κοκκινίδης

Το ομοίωμα της Λατίνας  ποπ σταρ  πήρε την θέση του στο μουσείου κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη

«Κάτοικος» νομού Καβάλας είναι πλέον η Τζένιφερ Λόπεζ. Φυσικά δεν πρόκειται για την ίδια την καλλιτέχνιδα, αλλά για το κέρινο της ομοίωμα, το οποίο δημιουργήθηκε δια χειρός  Θεόδωρου Κοκκινίδη.

Το ομοίωμα της Λατίνας  ποπ σταρ  πήρε την θέση του στο μουσείου κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη, και μαγνητίζει τα βλέμματα. Οι χαρακτηριστικές της καμπύλες, το λάγνο βλέμμα και η σαγηνευτική ομορφιά της αποδίδονται στο έργο για το οποίο χρειάστηκαν περίπου έξι μήνες ώστε να δημιουργηθεί. Το βρίσκετε μαζί με πολλά ακόμη εκθέματα στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη στα Κηπιά Καβάλας.

Το μουσείο λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου. Οκτώβριο - Μάιο 10:00 πμ - 18:00 μμ.  Ιούνιο - Σεπτέμβριο 10:00 πμ - 20:00 μμ. Για τις ομαδικές εκδρομές (γκρουπ) και σχολεία το ωράριο είναι προσαρμόσιμο κατόπιν συνεννόησης. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος - Ενήλικες: 5,00 €. Παιδιά γυμνασίου - λυκείου: 4,00 €. Παιδιά δημοτικού: 3,00 €. Πολύτεκνοι: 3,00 €.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.