ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2017 - 15:55
«ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής παίρνει θέση για τις δωρεές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νοσοκομείο Κομοτηνής
Σισμανόγλειο Κομοτηνής
Δωρεά

«Τιμούμε τη δωρεά κάθε πολίτη ή συλλόγου, αλλά το νοσοκομείο Κομοτηνής καλύπτει πλήρως όλες οι ανάγκες του», αναφέρει ανακοίνωση

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής παίρνει θέση για τις δωρεές και διευκρινίζει ότι «δεν φέρουν την έγκριση της διοίκησης». 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουν δημοσιευτεί στα τοπικά ΜΜΕ διάφορες πρωτοβουλίες πολιτών σχετικά με τη συλλογή ειδών ή την πώληση προϊόντων για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», θα θέλαμε να φέρουμε εις γνώση όλων ότι αυτές οι ενέργειες είναι αυτόβουλες και δεν φέρουν την έγκριση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής. Ως Διοίκηση τιμούμε και σεβόμαστε τη δωρεά κάθε πολίτη ή συλλόγου προς το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς ή της έκφρασης ευγνωμοσύνης των ληπτών υπηρεσιών υγείας προς το Νοσοκομείο μας.  


Ωστόσο, το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με ετήσιο εγκεκριμένο προϋπολογισμό από το Υπουργείου Υγείας, βάση του οποίου είναι δυνατό να καλυφθούν πλήρως όλες οι ανάγκες του». 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν από δύο  ημέρες άρχισε να ειδοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια,  ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει