ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟΥ

Ευαισθητοποιημένος ταξιτζής μετέφερε θύμα επίθεσης σκύλων στο νοσοκομείο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
επιθέσεις αδέσποτων
Αδέσποτα
καθημερινότητα

Ξημερώματα της 27ης Φεβρουαρίου έγιναν μάρτυρες επίθεσης σκύλων σε νεαρή γυναίκα μπροστά στο Σπαθί Κομοτηνής

Δήμητρα Συμεωνίδου

Την ανθρωπιά τους προς μία νεαρή κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά μπροστά στο Σπαθί Κομοτηνής τα ξημερώματα της 27ης Φεβρουαρίου, έδειξαν τρεις νεαρές φοιτήτριες και οδηγός ταξί στο οποίο επέβαιναν.

Οι νεαρές κοπέλες μετά τη διασκέδασή τους μίσθωσαν κοινό ταξί για τη μεταφορά τους με ασφάλεια στα σπίτια τους. Όταν το ταξί διήλθε μπροστά από το ηρώο της πόλης, οι επιβάτισσες έγιναν μάρτυρες της επίθεσης σκυλιών σε βάρος μίας νεαρής κοπέλας.

Η κοπέλα σωριάστηκε στο έδαφος, αφού ένα σκυλί την δάγκωσε στο πόδι με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της. Οι φοιτήτριες που επέβαιναν στο ταξί παρότρυναν τον οδηγό να σταματήσει. Τότε κι εκείνος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Όλοι μαζί έσπευσαν να προσφέρουν την βοήθειά τους στην κοπέλα, την ρώτησαν αν είναι καλά και όταν εκείνη τους αποκρίθηκε ότι έχει υποστεί δάγκωμα στο πόδι, τότε ο επαγγελματίας οδηγός προσφέρθηκε να την μεταφέρει, φυσικά δωρεάν, στο νοσοκομείο.

Μαζί του συμφώνησαν και οι επιβάτισσες που άλλαξαν προσωρινά το δρομολόγιο τους για να γίνει η μεταφορά της τραυματισμένης κοπέλας στο νοσοκομείο. Μάλιστα όπως πληροφορήθηκε ο "Χ" ο ταξιτζής συνόδεψε την κοπέλα στα επείγοντα περιστατικά και έφυγε από εκεί όταν βεβαιώθηκε ότι ειδοποιήθηκε εφημερεύων ιατρός και θα την φρόντιζε. 


Οδηγοί ταξί, που λόγω της δουλειάς τους γίνονται μάρτυρες πολλών και απροόπτων, αποδεικνύουν με πράξεις όπως η παραπάνω την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μεγάλα λόγια περί απαράβατων κόκκινων γραμμών και παραιτήσεων,  έχουμε ακούσει πολλές φορές από τον υπουργό Πάνο  Καμμένο κατά  τη διάρκεια της συμμαχίας και της συμπόρευσης με το Σύριζα,  σχεδόν  στις περισ