ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, 2017 - 16:25
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Εξαφανίστηκε ο Ευάγγελος Σταυρακάκης από το Φανάρι Ροδόπης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξαφάνιση
Φανάρι Ροδόπης

Στην αστυνομία απευθύνθηκε η οικογένειά του

Ένας νεαρός άνδρας από το Φανάρι Ροδόπης αγνοείται από τις 4 Οκτωβρίου 2017, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να απευθυνθεί στην αστυνομία. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Σταυρακάκη γιο του προέδρου της τοπικής κοινότητας Φαναρίου Νικόλαου Σταυρακάκη. Ο Ευάγγελος που έχει γεννηθεί το 1987 έφυγε από το σπίτι του στις 4 Οκτωβρίου 2017 και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Όπως πληροφορήθηκε ο "Χ" από τον πατέρα του το κινητό του είναι κλειστό και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Οι συγγενείς του έκαναν προσπάθειες αναζήτησης σε φίλους και γνωστούς αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Για την εξαφάνισή του έχει ενημερωθεί η αστυνομία και έχει δοθεί σήμα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Ο νεαρός Ευάγγελος οδηγούσε ένα μαύρο Volkswagen Golf με πινακίδες ΚΟΒ-8955. Όποιος δει τον νεαρό ή το αμάξι ας τηλεφωνήσει στην αστυνομία ή στο 6973666951.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άλλο ένα αναπτυξιακό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, για να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει περιοχή και πως μπορεί να αξιοποιηθεί κυρίως το λιμάνι, ώστε να δημιουργηθεί ένα διαμ