ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΤΡΑΓΩΔΙΑ

«Έσβησε» σε στρατόπεδο στις Σάπες άτυχος λοχαγός

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ένοπλες Δυνάμεις
ΓΕΣ
Στρατός

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα

Εν ώρα υπηρεσίας εξέπνευσε ένας λοχαγός της 388 ΠΑΠ σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Η συγκεκριμένη μονάδα βρίσκεται στη Ροδόπη (Σάπες), ενώ τα αίτια θανάτου του άτυχου λοχαγού διερευνώνται. Η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει τα εξής: 

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, o Λοχαγός (ΥΠ) Γ.Κ. της δύναμης της 388 ΠΑΠ, 47 ετών, εξέπνευσε εν ώρα υπηρεσίας, τις βραδινές ώρες της 20 Σεπτεμβρίου 2019. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας. Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ». 

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, σε χωριό του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, σε συγκινησιακό κλίμα, παρόντος και του μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κου Παντελεήμονος.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ήδη στους δήμους της Ροδόπης και στην περιφέρεια ΑΜΘ, από τις πρώτες συνεδριάσεις και αποφάσεις, ξεκαθαρίζει το τοπίο των συνεργασιών, αυτών που βάζουν πλάτη στα δύσκολα και το ποιοι θα ασκούν αντιπολίτευση.