ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 25 Αυγούστου, 2018 - 10:00
ΣΤΟ ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Έσκασε φιάλη πετρογκάζ, στο νοσοκομείο τρεις με εγκαύματα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ατύχημα
Φωτιά

Μεταξύ τους κι ένα δεκάχρονο παιδί με εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού σε έκταση 20%

Διονύσης Βοργιάς

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής διακομίστηκαν άμεσα, την Πέμπτη, τρεις κάτοικοι Αλάν Κογιού Κομοτηνής, καθώς φιάλη υγραερίου πετρογκάζ έσκασε, με αποτέλεσμα να σημειωθούν εγκαύματα στα σώματα τριών ανθρώπων που βρίσκονταν γύρω από τη φιάλη εκείνη την ώρα.

Το "σκάσιμο" της φιάλης είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα φωτιάς, και συνεπακόλουθα, τον τραυματισμό του πατέρα, του γιου του κι ενός δεκάχρονου παιδιού, το οποίο μάλιστα έχει και τα πιο σοβαρά τραύματα. Και οι τρεις τους διαμετακομίστηκαν απευθείας στα επείγοντα περιστατικά του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση του "Χ" από τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνο Μαυροματίδη, ο πατέρας έχει εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού, αλλά μέτριας έκτασης, και νοσηλεύεται ακόμα, ο γιος είχε επίσης εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια, αλλά έχει πάρει εξιτήριο, γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τα πιο σοβαρά προβλήματα έχει το δεκάχρονο παιδί, γι' αυτό και διαμετακομίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πιο συγκεκριμένα, το παιδάκι, κατά την ενημέρωση του αν. διοικητή, είχε πρώτου και δεύτερου βαθμού εγκαύματα σε πόδια και κορμό - σε έκταση 20% το σύνολο των εγκαυμάτων - και μεταφέρθηκε αρμοδίως.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ