ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ 100 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Επίδομα παραμεθορίου 100 ευρώ σε πυροσβέστες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πυροσβεστική
επίδομα

Και στον Έβρο 
 

Επίδομα παραμεθορίου ύψους 100 ευρώ θα λάβουν, τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Κλιμάκια των Νομών Έβρου, Λέσβου, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσων. Σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και συγκεκριμένα της Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, γίνεται γνωστή η εφαρμογή του άρθρου 127 παρ. Ε του Ν. 447217 (ΦΕΚ 74 Α΄,19-5-2017).


Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν ή είναι αποσπασμένα στους συγκεκριμένους νομούς, τους χορηγείται «αναδρομικά» από 1 Ιανουαρίου 2017, μηνιαίο επίδομα ύψους 100 ευρώ. Με έγγραφό της η αρμόδια διεύθυνση ζητά από συγκεκριμένες υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος να στείλουν τις μηνιαίες καταστάσεις των υπηρετούντων υπαλλήλων τους από 1-1-2017 στη Διαχείριση ΧρηματικούΤμήμα Αποδοχών και Ασφάλισης. Πυροσβέστες που υπηρετούν ή είναι αποσπασμένοι σε υπηρεσίες του Έβρου θα λάβουν το συγκεκριμένο επίδομα:


Νομός Έβρου: ΔΙ.ΠΥ. Ν. Έβρου - Π.Υ. Αλεξανδρούπολης - Π.Υ. Ορεστιάδας - Π.Κ. Σαμοθράκης - Π.Κ. Δικαίων - Π.Υ. Διδυμοτείχου - Π.Κ. Σουφλίου - Εθ. Π.Κ. Φερών - Πεζοπόρο Τμήμα ΠΕΠΥΔ Αν. Μακεδονίας & Θράκης (έδρα Αλεξανδρούπολη).
Το επίδομα αυτό καταβάλλεται με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι οι δικαιούχοι προσφέρουν υπηρεσία με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στην υπηρεσία της περιοχής που δικαιολογεί την καταβολή του. Επίσης καταβάλλεται και για όσο διάστημα οι υπάλληλοι τελούν σε θεσμοθετημένες άδειες. Σε περίπτωση απομάκρυνσης των υπαλλήλων, για οποιονδήποτε λόγο όπως μετακίνηση, απόσπαση, μετάθεση, διάθεση, από την περιοχή, η οποία δικαιολογεί τη χορήγησή του, διακόπτεται ισοχρόνως η καταβολή του με βεβαίωση του προϊσταμένου του. Το επίδομα δεν καταβάλλεται στους μαθητές των σχολών των Σωμάτων Ασφαλείας και στους τελούντες σε κατάσταση πολεμικής ή μόνιμης διαθεσιμότητας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δύο θλιβερές εικόνες, από άποψη περιεχομένου και ουσίας, με διχαστικό λόγο, αντίκρισαν οι περισσότεροι Έλληνες στους τηλεοπτικούς δέκτες.