ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, 2018 - 15:27
ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Εντυπωσιακή άσκηση εθνοφυλάκων στην Κομοτηνή, παρουσία ΥΦΕΘΑ και αρχηγού ΓΕΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εθνοφύλακες Ροδόπης
Εθνοφύλακες
άσκηση
Αρχηγός ΓΕΣ
Υφυπουργός Άμυνας

Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή στους εθνοφύλακες

Δήμητρα Συμεωνίδου

"Η σημαία μας, αυτό που λέμε πάντα". Με αυτήν την φράση χαιρέτισε την άσκηση εθνοφυλάκων που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στο πεδίο βολής στην Κομοτηνή, ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στην περιοδεία της στη Θράκη, συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ και στο σύντομο πέρασμά του από την πόλη μας δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση "είμαστε έτοιμοι, διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε". Η υφυπουργός παρακολούθησε την άσκηση σε ειδικό χώρο που διαμορφώθηκε εντός του πεδίου βολής, με το κρύο να μην μένει ασχολίαστο από κανέναν. Η υφυπουργός δήλωσε εντυπωσιασμένη από αυτό που είδε, ευχαρίστησε τους εθνοφύλακες και τόνισε "δείχνετε ότι αυτό που αναλάβατε, πάντα όμως με τη σοφή και σωστή καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών του τακτικού στρατού, το φέρνετε εις πέρας με αυτοθυσία και αυταπάρνηση". Μία τιμητική πλακέτα που απεικονίζει τον στρατιώτη προστάτη πάνω από τη Θράκη δόθηκε στην υφυπουργό από τον ταξίαρχο κο Χατζηγεωργίου.

Ο φακός του "Χ" κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες της άσκησης που πραγματοποίησαν εθνοφύλακες από Κομοτηνή, Σάπες και Ξάνθη, στο πεδίο βολής της Νυμφαίας.

Δείτε τα βίντέο και τις φωτογραφίες της σημερινής άσκησης παρακάτω:
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η αξιοπιστία και η ετοιμότητα  ενός κρατικού  η αυτοδιοικητικού μηχανισμού,  είτε των θεσμικών του οργάνων,  κρίνεται πάντοτε από την γρήγορη διαχείριση και από τις άμεσες λύσεις που προτείνονται όταν προκύπ