ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 2016 - 15:03
ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ένα διήμερο διαφορετικό από τα άλλα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πρόσκοποι
Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Κομοτηνής
εκδρομή

Το περασμένο Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου οι Πρόσκοποι Κομοτηνής απέδρασαν για δύο ημέρες από την καθημερινότητα και το πολύβουο αστικό περιβάλλον. Προορισμός τους το ζεστό, παρά την εποχή, προσκοπικό κέντρο "Αλκυών", που φιλοξένησε στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, περίπου 50 λυκόπουλα, προσκόπους και βαθμοφόρους του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων και 5ου Συστήματων Αεροπροσκόπων Κομοτηνής. Το προσκοπικό πρόγραμμα, άρτια καταρτισμένο, περιελάμβανε παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που πρόσφεραν σε παιδιά και ενήλικους εθελοντές νέες γνώσεις, μοναδικές εμπειρίες και έντονα συναισθήματα.

Σημαντική στιγμή κατά τη διήμερη εκδρομή ήταν η άφιξη στο προσκοπικό κέντρο της ναυτοπροσκοπικής λέμβου "Φίλιππος", ο ερχομός της οποίας σηματοδοτεί την αρχή της έμπρακτής και συνεχούς ενασχόλησης των προσκόπων της περιοχής με τη ναυτοπροσκοπική ειδικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσκοποι Κομοτηνής δραστηριοποιούνται κάθε Σάββατο, στο χώρο της προσκοπικής εστίας Κομοτηνής (:ξύλινα σπιτάκια), στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 6. Υπεύθυνοι επικοινωνίας: για τους ναυτοπροσκόπους η Τζούλια Γραμμενίδου 6932318839 για τους αεροπροσκόπους Δημήτρης Ναλμπάντης 6948277773.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι