ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, 2017 - 11:00
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Έκτακτη λύση για τα αδέσποτα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δήμος Κομοτηνής
Αδέσποτα

Απευθείας ανάθεση της εργασίας με τίτλο: «Εργασίες περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς»

Ο ανάδοχος που επιλέχτηκε θα εκτελέσει την εργασία, προϋπολογισμού 6.000 ευρώ, για τους επόμενους τρεις μήνες

Δήμητρα Συμεωνίδου

Οι έκτακτες ανάγκες, απαιτούν και έκτακτες λύσεις. Έτσι ο Δήμος Κομοτηνής αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα στην πόλη, επέλεξε να προχωρήσει στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την εργασία με τίτλο: «Εργασίες περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς», μέχρι να τελεσφορήσει η διαδικασία του διαγωνισμού, μία διαδικασία χρονοβόρα και γραφειοκρατική. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στη συνεδρίασή της το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, προχώρησε στην απευθείας ανάθεσης της παραπάνω εργασίας που αφορά τα αδέσποτα. Ο ανάδοχος που επιλέχτηκε θα εκτελέσει την εργασία, προϋπολογισμού 6.000 ευρώ, για τους επόμενους τρεις μήνες. 
Στο μεταξύ στο διάστημα αυτών των τριών μηνών ο Δήμος θα προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτεί ο διαγωνισμός, έχοντας όμως διασφαλίσει ότι η περισυλλογή των αδέσποτων θα γίνει κανονικά. 


Να σημειωθεί ότι η χθεσινή Οικονομική Επιτροπή προχώρησε και στην ανάδειξη δύο αναδόχων, Τσόκανος ΑΒΕΕ και Bobos ΑΕΒΕ, του συνοπτικού διαγωνισμού: «Προμήθεια τροφών Δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων έτους 2017», όπως και των τριών προσωρινών ανάδοχων, Τσόκανος ΑΒΕΕ, Ζωοδυναμική, του συνοπτικού διαγωνισμού: «Προμήθεια φαρμάκων και εξοπλισμού Δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων για το έτος 2017».
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαμε αναφέρει πριν από μερικές εβδομάδες,  ότι δεν υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από πλευράς μελών ΔΕΠ του πανεπιστήμιου μας,  για να καταθέσουν υποψηφιότητες ως πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις,  στις επόμενες  εκλ

Ημερολόγιο