ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, 2017 - 11:00
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Έκτακτη λύση για τα αδέσποτα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δήμος Κομοτηνής
Αδέσποτα

Απευθείας ανάθεση της εργασίας με τίτλο: «Εργασίες περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς»

Ο ανάδοχος που επιλέχτηκε θα εκτελέσει την εργασία, προϋπολογισμού 6.000 ευρώ, για τους επόμενους τρεις μήνες

Δήμητρα Συμεωνίδου

Οι έκτακτες ανάγκες, απαιτούν και έκτακτες λύσεις. Έτσι ο Δήμος Κομοτηνής αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα στην πόλη, επέλεξε να προχωρήσει στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την εργασία με τίτλο: «Εργασίες περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς», μέχρι να τελεσφορήσει η διαδικασία του διαγωνισμού, μία διαδικασία χρονοβόρα και γραφειοκρατική. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στη συνεδρίασή της το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, προχώρησε στην απευθείας ανάθεσης της παραπάνω εργασίας που αφορά τα αδέσποτα. Ο ανάδοχος που επιλέχτηκε θα εκτελέσει την εργασία, προϋπολογισμού 6.000 ευρώ, για τους επόμενους τρεις μήνες. 
Στο μεταξύ στο διάστημα αυτών των τριών μηνών ο Δήμος θα προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτεί ο διαγωνισμός, έχοντας όμως διασφαλίσει ότι η περισυλλογή των αδέσποτων θα γίνει κανονικά. 


Να σημειωθεί ότι η χθεσινή Οικονομική Επιτροπή προχώρησε και στην ανάδειξη δύο αναδόχων, Τσόκανος ΑΒΕΕ και Bobos ΑΕΒΕ, του συνοπτικού διαγωνισμού: «Προμήθεια τροφών Δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων έτους 2017», όπως και των τριών προσωρινών ανάδοχων, Τσόκανος ΑΒΕΕ, Ζωοδυναμική, του συνοπτικού διαγωνισμού: «Προμήθεια φαρμάκων και εξοπλισμού Δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων για το έτος 2017».
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ημερολόγιο