ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

Εκχιονιστικό μηχάνημα από τον αγωγό TAP στο Δήμο Μαρώνειας - Σαπών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μπορεί να γίνεται χρήση του για τις διαρκείς και αυξημένες ανάγκες του Δήμου ολόκληρο το χρόνο

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μαρώνειας Σαπών, στις Σάπες πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης ενός σύγχρονου εκχιονιστικού οχήματος στον Δήμο Μαρώνειας Σαπών από το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP AG), στο πλαίσιο του διαπεριφερειακού προγράμματος Δωρεάς Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας  Προορισμός, η προστασία που ο ΤAP υλοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα.
Το όχημα – πολυμηχάνημα που παραλήφθηκε, με κίνηση σε όλους τους τροχούς εκτός από τον εκχιονιστικό μηχανισμό και την αλατιέρα, συνδυάζει τις ιδιότητες χλοοκοπτικού, κοπτικού και μηχανήματος κλαδέματος άρα θα μπορεί να γίνεται χρήση του για τις διαρκείς και αυξημένες ανάγκες του Δήμου ολόκληρο το χρόνο. Κατά την τελετή παράδοσης εκ μέρους του Δήμου παρέστη ο δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης και οι 4 αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος Τσάτσας, Οσμάν Σεντάτ, Κυριακή Πατσάρα και Μαμούτ Μουσταφά Εντέρ, ενώ τον ΤΑΡ εκπροσώπησε ο Σπύρος Νάκος, υπεύθυνος τοπικών κοινωνιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. O δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών δήλωσε κατά την παραλαβή «Η παραλαβή ενός πολυμηχανήματος που συνδυάζει μία σειρά από πολλές λειτουργίες όπως του εκχιονιστικού, αλατιέρας, χλοοκοπτικού, και οπτικού και κλαδέματος είναι μία σημαντική στιγμή για τον Δήμο μας. Το μηχάνημα αποτελεί ανταποδοτικό όφελος και δείγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΤΑP. Το μηχάνημα αυτό που θα προστεθεί στο στόλο μηχανημάτων του Δήμου μας του προσφέρει αυτάρκεια για μία σειρά από ανάγκες με πρώτη αυτή του εκχιονσιμού».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης,  που είχε τον τρόπο του να μεταδίδει τις αστείρευτες γνώσεις του,  συγγραφέας, διανοούμενος,  άνθρωπος των γραμμάτων, ήταν  ο Σαράντος Καργάκος.