ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 29 Απριλίου, 2017 - 11:00
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ

Εισαγγελέας κάλεσε 33 φορές δύο αντιδημάρχους για τα αδέσποτα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αδέσποτα
Δήμος Κομοτηνής
ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

10 τον σημερινό αντιδήμαρχο Ισμαήλ Λεβέντ, 23 τον προκάτοχό του Γιώργο Ζηλούδη 


Δήμαρχος Κομοτηνής: Να δείτε τι περιμένουν τους επόμενους αν δεν λυθεί το θέμα

Δήμητρα Συμεωνίδου

Τα αδέσποτα και η διαχείρισή τους στην πόλη της Κομοτηνής βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης μίας ακόμα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Από τη συζήτηση ενημερωθήκαμε ότι ο εισαγγελέας έχει καλέσει 33 φορές δύο αντιδημάρχους του Δήμου για θέματα που αφορούν τα αδέσποτα σκυλιά. Από αυτές οι 10 εγκλήσεις έγιναν στον σημερινό αρμόδιο αντιδήμαρχο Ισμαήλ Λεβέντ και 23 στον προκάτοχό του Γιώργο Ζηλούδη. Να δείτε τι περιμένουν τους επόμενους αν δεν λυθεί το θέμα, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης. 


Στην ίδια συνεδρίαση μάθαμε ότι ρόλο στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων πανελλαδικά αναλαμβάνει ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ως μέλος της διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Συγκεκριμένα του ανέθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ την αρμοδιότητα της διερεύνησης του θέματος και της κατάθεσης πρότασης σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της ΚΕΔΕ. Επίσης στις 6 Μαΐου γίνεται ένα συνέδριο στην Αθήνα σε συνδιοργάνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, στο οποίο αναμένεται να λάβει μέρος και ο δήμαρχος Κομοτηνής. Αυτό το συνέδριο αποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι οριζόντιο σε όλη την Ελλάδα, είπε ο κος Πετρίδης. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο