ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2019 - 10:00
ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δωρεάν χρήση λεωφορείων του Δήμου για τη μεταφορά μαθητών ειδικών σχολείων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής
ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής

Δύο λεωφορεία για τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου

Δήμητρα Συμεωνίδου

Την ανανέωση της δωρεάν χρήσης λεωφορείων του Δήμου Κομοτηνής στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για την μεταφορά μαθητών με ειδικές ανάγκες για το σχολικό έτος 2019-2020, αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του το απόγευμα της Τετάρτης 28 Αυγούστου. 

Πρόκειται για δύο λεωφορεία που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες μεταφοράς μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου. Ο οδηγός και συνοδός στα λεωφορεία θα διατεθούν από το υπουργείο Παιδείας με πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου. Τα λειτουργικά έξοδα θα βαρύνουν τον Δήμο Κομοτηνής (καύσιμα – τέλη κυκλοφορίας – ασφάλιστρα, κλπ.). 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.