ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:00
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Δωρεά απορριμματοφόρου από τον TAP στον Δήμο Κομοτηνής

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αγωγός TAP
Δωρεά
Δήμος Κομοτηνής

Μπροστά από το δημαρχείο Κομοτηνής έγινε η επίσημη εκδήλωση παράδοσης

Επίσημη  εκδήλωση παράδοσης, ενός νέου υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου στο Δήμο Κομοτηνής δωρεά του Διαδρατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, έμπροσθεν του Δημαρχείου. Η σύντομη τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε παρουσία του δημάρχου Κομοτηνής, Γεώργιου Πετρίδη, του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Υποδομών, Ιωάννη Μουρτίδη, του εκπροσώπου του TAP και υπευθύνου για τις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  Σπύρου Νάκου,  καθώς επίσης και του προσωπικού της υπηρεσίας καθαριότητας.

Το απορριμματοφόρο όχημα που προστέθηκε στο στόλο του Δήμου Κομοτηνής είναι νέας τεχνολογίας και θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω αποδοτικότητα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής. Η δωρεά του TAP εντάσσεται στο διαπεριφερειακό πρόγραμμα «Προορισμπός, η Πρστασία» - Δωρεά Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας, στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που διατρέχει ο αγωγός.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ