ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, 2017 - 15:03
ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Δήμος Κομοτηνής: Καμία έλλειψη σε πετρέλαιο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
κακοκαιρία
Δήμος Κομοτηνής
Πετρέλαιο θέρμανσης
Σπάρτακος
Σχολεία

Ο Δήμος Κομοτηνής έχει δρομολογήσει έκτακτη επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών για πετρέλαιο, μιας και η κρατική επιχορήγηση παρουσιάζει καθυστέρηση

Καμία έλλειψη σε πετρέλαιο σε σχολικές μονάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Κομοτηνής, απαντώντας στις επικρίσεις της παράταξης πολιτών Σπάρτακος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Κομοτηνής, σε πλήρη ετοιμότητα μετά την κακοκαιρία της προηγούμενης εβδομάδος, χωρίς καμία ολιγωρία κανενός αρμοδίου, ανέλαβε και αποκατέστησε τις ζημιές στα σχολικά κτίρια, όπου υπήρχαν, για να τα καταστήσει λειτουργικά από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας τους. Δεν προκύπτει πουθενά από το έγγραφο του Δήμου Κομοτηνής έλλειψη πετρελαίου στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Εξάλλου ο Δήμος Κομοτηνής έχει δρομολογήσει έκτακτη επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών για καύσιμη ύλη (πετρέλαιο) στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, μιας και η κρατική επιχορήγηση παρουσιάζει καθυστέρηση. Μας αιφνιδίασε δυσάρεστα ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκε ο «Σπάρτακος» το θέμα, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει ως τώρα σε φθηνούς λαϊκισμούς.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.