ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΕΡΓΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Διαβάσεις και παρεμβάσεις σε κεντρικά σημεία της Κομοτηνής

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έργα
Κυκλοφορία
Σήμανση

Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Μουρτίδη

Διονύσης Βοργιάς

Μετά από καιρό παρατηρούμε τα συνεργεία του δήμου Κομοτηνής να πραγματοποιούν καθημερινές παρεμβάσεις εντός της πόλης, με σκοπό την ασφάλεια των δημοτών. 


Ειδικά τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες σε έντονη κινητικότητα, με τα συνεργεία να επεμβαίνουν σε κεντρικά σημεία, βάφοντας τις διαβάσεις, σχηματίζοντας διαγραμμίσεις, αντικαθιστώντας οδική σήμανση. Οι παρεμβάσεις οφείλονται κατά πολύ στο νέο αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Κομοτηνής, Γιάννη Μουρτίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε με εντολή Πετρίδη στο πόστο, το προηγούμενο διάστημα.


Όπως δήλωσε ο νέος αντιδήμαρχος, από τη συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87,5 fm "οι διαγραμμίσεις αυτή την στιγμή γίνονται με δικό μας συνεργείο. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα που πρέπει, φορώντας και το φωσφορούχο γιλέκο, προκειμένου να επιστήσουμε την προσοχή των οδηγών και να αποφύγουμε τα ατυχήματα". Σύμφωνα με τον κο Μουρτίδη ο λόγος που οι διαγραμμίσεις γίνονται χειρονακτικά είναι πως "το μηχάνημα των διαγραμμίσεων αυτή την στιγμή είναι στο συνεργείο. Θα επιλυθεί το πρόβλημα.

Όμως υπάρχει και το πρόβλημα του χειριστή, το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε. 


Πιστεύω ότι όλα θα δρομολογηθούν πολύ σύντομα". Ελπίζουμε οι παρεμβάσεις να συνεχιστούν.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν