ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 13 Απριλίου, 2018 - 11:00
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Διατρέχει κίνδυνο ανά πάσα στιγμή ο Χουσεΐν Σαχίν

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βοήθεια
Ανθρωπιά

"(Η κοιλιά) φτάνει σιγά-σιγά στο γόνατο και, αν κοπεί κάποιο έντερό μου, τελειώνει και η ζωή μου", μας λέει

Διονύσης Βοργιάς

Γεννημένος το 1962 στην Κομοτηνή, με έξι παιδιά και τη γυναίκα του να μην είναι πια εν ζωή, ο Χουσεΐν Σαχίν ψάχνει μία βοήθεια γιατί η κατάσταση που βιώνει γίνεται πιο δύσκολη μέρα με τη μέρα. Χωρίς κοιλιακό τοίχωμα, το μόνο που εμποδίζει ό,τι βρίσκεται στην κοιλιά του είναι το δέρμα του, κι αυτό όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία του. Όπως όμως μας λέει ο ίδιος, τα ελληνικά νοσοκομεία που κανονικά θα έπρεπε να τον περιθάλψουν, καθώς δηλώνει ότι έχει ασφάλεια στο ΤΕΒΕ, μέσω των ιατρών, δηλώνουν ότι δεν μπορούν να αναλάβουν μία τέτοια επέμβαση και τον παραπέμπουν στην Ολλανδία. Εκεί ήταν που έκανε και την πρώτη επέμβαση. 


Μας ενημερώνει ότι για να γίνει αυτή η επέμβαση απαιτούνται 3.000 ευρώ τα οποία και ζητάει από το βήμα της εφημερίδας. 
Ο κος Χουσεΐν μας εξηγεί το πρόβλημά του: "Λείπει το κοιλιακό μου τοίχωμα και ζω με μόσχευμα και χωρίς κοιλιακό τοίχωμα. Στην αριστερή πλευρά η κατάσταση έχει γίνει σοβαρή και θέλω μία βοήθεια, από κάποιον ή κάποια, για να βρω χρήματα να κάνω εγχείρηση.
Έπαθα το πρόβλημα στην Ολλανδία στη δουλειά μου κι εκεί έκανα και την εγχείρηση το 2012.

Τότε μου είπαν ότι θα χρειαζόταν άλλη μία εγχείρηση μερικά χρόνια αργότερα. Οι Έλληνες γιατροί σε όλα τα νοσοκομεία που έχω πάει, μου είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν και με έστειλαν στην Ολλανδία. Ένας γιατρός μου είπε ότι μπορεί να το κάνει, αλλά ήθελε 20.000 ευρώ. Εγώ δεν είχα ούτε 20 ευρώ, αλλά του είπα ότι έχω κανονικά ασφάλεια από το ΤΕΒΕ, αλλά μου είπε ότι δεν καλύπτει την εγχείρηση.

Και στην Αλεξανδρούπολη δεν δέχθηκαν. Με δέχθηκε μόνο ένας γενικός χειρούργος της Κομοτηνής, αλλά μου είπε ότι η εγχείρηση είναι πολύ δύσκολη. Από το νοσοκομείο Παπανικολάου μου είπαν να πάω στην Ολλανδία, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται χρήματα που δεν έχω.


Παρακαλώ τον κόσμο να δείξει καλοσύνη ώστε να μαζευτούν τα χρήματα και να πάω στην Ολλανδία για να μπορέσω να γίνω καλά. Είμαι έτσι έξι χρόνια. Η επέμβαση έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 3-4 χρόνια". 


Το καταληκτικό του σχόλιο είναι ενδεικτικό της κατάστασης και του φόβου που βιώνει καθημερινά: "Φτάνει σιγά-σιγά στο γόνατο και, αν κοπεί κάποιο έντερό μου, τελειώνει και η ζωή μου".


Στοιχεία επικοινωνίας
Αν θέλετε να τον βοηθήσετε, αυτά είναι τα στοιχεία επικοινωνίας του:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 69 4642 9481
Αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς: 5357-060253-840
IBAN: GR15 0172 3570 0053 5706 0253 840

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι