ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ

Απατεώνας απέσπασε 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
απατεώνας
Ηλικιωμένοι
Ελληνική Αστυνομία

Παρουσιάστηκε ως γιατρός 
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι στις 12-7-2019 το μεσημέρι, εξαπάτησαν 82χρονη ημεδαπή στη Δράμα.    

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 82χρονη, στην οποία παρουσιάστηκε ως ιατρός και προφασιζόμενος ότι η κόρη της τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, της ζήτησε 20.000 ευρώ για την άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, έτερη δράστιδα, προσποιήθηκε την κόρη της 82χρονης, παρακαλώντας την να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα.

Ακολούθως, αφού κατάφεραν να πείσουν την 82χρονη, ένας άλλος άγνωστος συνεργός τους μετέβη στην οικία της και παρέλαβε τα χρήματα. Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την αρρωστημένη νοοτροπία κάποιων, η  ακόμα την προβοκατόρικη ενδεχομένως ενέργεια όπως δείχνουν τα πράγματα,  ή την περίεργη δράση ενός ανεγκέφαλου,  ο οποίος προσπαθεί  απλώς να δημιουργήσει προβλήματα, ας