ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΠΕΡΙ ΑΦΙΣΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Ανοχή στους παρανομούντες, απούσης της δημοτικής αστυνομίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
αφίσες
δημοτική αστυνομία
Γιώργος Πετρίδης
καθημερινότητα
Δήμος Κομοτηνής

Δήμαρχος Κομοτηνής: Πρόστιμα βάζουμε, αλλά σε ποιόν πρώτα;

Δήμος Μπακιρτζάκης

Παραδέχτηκε ότι υπάρχει ανοχή στους παρανομούντες και μίλησε για την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας. Στο θέμα της παράνομης αφισοκόλλησης, αφισών, ενοικιαστηρίων και άλλων εντύπων, που παρατηρήθηκε έντονο αυτήν την περίοδο στην Κομοτηνή, εξαιτίας της έλευσης φοιτητών αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης. Είπε ότι πρόστιμα βάζουμε, αλλά σε ποιόν πρώτα; Και πρόσθεσε ότι πρέπει να επιβληθούν και σε αυτούς που κολλούν ενοικιαστήρια. 


Υπάρχει μια ανοχή, ανέφερε ο δήμαρχος "η οποία θα πάψει κάποια στιγμή να υπάρχει διότι αυτή η εικόνα δεν είναι η καλύτερη για την πόλη. Εμείς έχουμε ενημερώσει και τις εταιρείες που κάνουν αυτή την δουλειά, γιατί ένας άλλος σημαντικός τομέας είναι τα φυλλάδια τα οποία μοιράζονται από διάφορες επιχειρήσεις και δεν τηρείται ο κανονισμός που τα θέλει μέσα στα γραμματοκιβώτια. Αντίθετα τα αφήνουν έξω από τα σπίτια, στις αυλές με αποτέλεσμα να σκορπίζονται. 


Είναι σύνθετο το θέμα, μας δημιουργεί ένα ζήτημα η μη ύπαρξη δημοτικής αστυνομίας διότι πρέπει να έχεις και τον μηχανισμό που θα ελέγξει και θα επιβάλλει τα πρόστιμα. Προσπαθούμε με τις δυνάμεις που έχουμε να είμαστε όσο μπορούμε καλύτερα. Καθαρίζουμε την πόλη, δεν νομίζω ότι η πόλη μας χαρακτηρίζεται ως μια βρώμικη πόλη βέβαια δεν είναι τόσο καθαρή όσο εγώ πρώτος θα ήθελα όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Προσπαθούμε μέρα με την μέρα να βελτιωνόμαστε", κατέληξε ο κος Πετρίδης.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν