ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Σ. ΚΟΜΝΗΝΟΥ 2

"Yapatata" και ό,τι τραβάει η όρεξή σας

ΓΕΝΙΚΑ
Yapatata
πρόταση
Μαγαζί
πατάτες

Κερδίζει τις εντυπώσεις η γεμιστή ψητή πατάτα με διάφορες επιλογές γεύσεων και τα φαλάφελ

Η γεμιστή ψητή πατάτα με διάφορες επιλογές γεύσεων και τα φαλάφελ σε αυτό το κατάστημα σίγουρα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Όμως το "Yapatata" προσφέρει ό,τι τραβάει η όρεξή σας, με τον εξυπηρετικό και χαμογελαστό ιδιοκτήτη έτοιμο να ικανοποιήσει τους ουρανίσκους σας. Στη Σ. Κομνηνού 2 στο κέντρο της Κομοτηνής βρίσκεται η νέα γευστική πρόταση και ακούει στο όνομα "Yapatata". Και αυτό γιατί η σπεσιαλιτέ του καταστήματος είναι η γεμιστή ψητή πατάτα με επιλογές για όλους, καρότο, καλαμπόκι, τυρί, κασέρι, διαφόρων ειδών αλλαντικά, λουκάνικα και πολλών ειδών σάλτσες και σως.

Ηλεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι οι πατάτες είναι Νευροκοπίου, φημισμένες, ελληνικές και διαλεγμένες. Για κάτι ξεχωριστό σας προτείνουμε να δοκιμάσετε γκουακαμόλε. Για πληροφορίες καλέστε στο: 2531024800 ή καλύτερα επισκεφτείτε το "Yapatata" και επιλέξτε την γεύση που σας ταιριάζει. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι