ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2017 - 13:26
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΡΟΔΟΠΗΣ

Βούτηξε στη θάλασσα κι έσωσε ένα δελφίνι

ΓΕΝΙΚΑ
Δελφίνι
Φανάρι Ροδόπης
Διάσωση

Ο νεαρός Γιάννης Καπαλίδης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένας νεαρός που, εκτός από την τεράστια αγάπη του για τη φύση, είναι και ιδιαίτερα... γενναίος, αφού, την περασμένη Κυριακή, δεν δίστασε να βουτήξει στα παγωμένα νερά της θάλασσας για να σώσει ένα δελφίνι.

Ο Γιάννης Καπαλίδης βρισκόταν στην παραλία Φαναρίου Ροδόπης, όταν είδε ένα δελφίνι που είχε χάσει τον προσανατολισμό του και είχε βγει στην παραλία.

Η παραμονή του δελφινιού για τόση ώρα έξω από το νερό της θάλασσας, το οδηγούσε σε βέβαιο θάνατο, όμως ο νεαρός, με αγάπη και φροντίδα το αγκάλιασε και, βουτώντας και αυτός στα παγωμένα νερά, το βοήθησε να κολυμπήσει και πάλι και να βρει τον δρόμο του.

Μάλιστα, όταν το δελφίνι τα καταφέρνει, ο ίδιος πανηγυρίζει σα μικρό παιδί, μαζί με τον πατέρα του που τον βιντεοσκοπεί, Παύλο.


 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ξεκάθαρα κερδίζει στα σημεία,  στην επικοινωνία και δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμική συσπείρωσης, με την παρουσία σημαντικών στελεχών από όλους τους νομούς,  στην πρώτη επίσημη παρουσίαση, ομιλία, αλλά και την