ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 19 Μαΐου, 2017 - 11:00
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ VS ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

Τουρκικός ανταγωνισμός στον ...κουραμπιέ!

ΓΕΝΙΚΑ
Γαστρονομία
Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ο νομάρχης Αδριανούπολης διαφήμισε στην Κομοτηνή τους κουραμπιέδες της περιοχής του 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Η Τουρκία μας ανταγωνίζεται πλέον και στον ...κουραμπιέ, διαφημίζοντας ένα γλυκό έμπνευσής της ως το αντίπαλο δέος του γνωστού κουραμπιέ Νέας Καρβάλης. Έτσι τουλάχιστον διαφήμισε το προϊόν της περιοχής του ο νομάρχης Αδριανούπολης Gunay Ozdemir κατά την χθεσινή του επίσκεψη στην Κομοτηνή. 


Ένα κουτί με κουραμπιέδες της άνοιξης, όπως αναγράφεται στη συσκευασία, έδωσε ως δώρο ο Τούρκος νομάρχης Αδριανούπολης στον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο καλώντας τον να τους γευτεί και να διαπιστώσει την ύπαρξη μέσα σε αυτούς 40 διαφορετικών μπαχαρικών. 


Ο ευγενής περιφερειάρχης του απάντησε ότι θα δοκιμάσει τον κουραμπιέ Αδριανούπολης και όταν τον επισκεφτεί στην πόλη του θα του πει ποιος ήταν καλύτερος, αυτός ή της Νέας Καρβάλης. Στο πλαίσιο ενός καλού ανταγωνισμού, είπε με νόημα ο κος Μέτιος. 


Ο νομάρχης Αδριανούπολης ως άλλος διαφημιστής ενός τοπικού προϊόντος καλώς έπραξε και τον διαφήμισε σε μία ξένη χώρα. Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι Έλληνες που επισκέπτονται την πόλη του για τουρισμό και ψώνια. Εμείς τι κάνουμε για τα δικά μας ποιοτικά προϊόντα;
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μήνυμα ενότητας και ευθύνης στέλνει ο πρυτανεύων του ΔΠΘ Σταύρος Τουλουπίδης και προτείνει να δημιουργεί με ευρεία συναίνεση για το καλό του πανεπιστημίου  ενιαίο ψηφοδέλτιο από υποψήφιους και μέσα από αυτή

Ημερολόγιο