ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Το Theatro Cafe-Bar άνοιξε και είναι στα καλύτερά του!

ΓΕΝΙΚΑ
Theatro Cafe-Bar
Διασκέδαση

Η αυθεντική νύχτα, όπως την αγαπήσαμε στο ανανεωμένο κατάστημα με την αισθητικά υπέροχη διακόσμηση 

Το Theatro Cafe-Bar άνοιξε και είναι στα καλύτερά του! Το Theatro Cafe-Bar είναι η αυθεντική νύχτα, όπως την αγαπήσαμε, γι' αυτό και στην πρεμιέρα του πολλοί ήταν όσοι έσπευσαν να γίνουν κοινωνοί της επαναλειτουργίας του. 

Η πόρτα στο γνωστό στέκι στην κεντρική πλατεία της πόλης άνοιξε, με το Theatro Cafe-Bar να υποδέχεται φίλους και πελάτες. Το μαγαζί που αγαπήθηκε όσο λίγα στην πόλη, συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την νυχτερινή διασκέδαση της Κομοτηνής και έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, επέστρεψε ανανεωμένο και  δίνει νέες υποσχέσεις για αξέχαστες ημέρες και νύχτες. 

Η ανανέωση ριζική στο εσωτερικό του καταστήματος που έγινε καινούργιο από κάθε άποψη, σε εμφάνιση, σχεδιασμό, ιδέες, άνεση και παρεχόμενες υπηρεσίες. Με σεβασμό προς όλους τους πελάτες το Theatro Cafe-Bar επαναλειτουργία ως ένα κατάστημα 100% προσβάσιμο προς άτομα με αναπηρία. Με πρωτοβουλία του επιχειρηματία κου Παπάζογλου στο κατάστημα έχει εγκατασταθεί ένας πρωτοποριακός μηχανισμός προσβασιμότητας στο WC ΑμεΑ. Πρόκειται για έναν ειδικό μηχανισμό, στον οποίο ανεβαίνει το άτομο με αναπηρία και το οδηγεί αυτόματα στην τουαλέτα όπου μπορεί να εξυπηρετηθεί με τη μέγιστη δυνατή ευκολία. 

Η διακόσμηση σύγχρονη, αισθητικά αναβαθμισμένη, σε προδιαθέτει ευχάριστα για να απολαύσεις τον πρωινό ή μεσημεριανό σου καφέ, ενώ το βράδυ το κατάστημα μεταμορφώνεται στο στέκι που όλοι επιλέγουμε για την νυχτερινή μας διασκέδαση. Φέρει την σφραγίδα του Κομοτηναίου βραβευμένου αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη, τον οποίον εμπιστεύτηκαν οι επιχειρηματίες του Theatro Cafe-Bar και εκείνος τους δικαίωσε με τις επιλογές του. Με τον γευστικό καφέ Lavazza, συμπληρώνεται το παζλ των προσφερόμενων υπηρεσιών. 

Το μαγαζί - σταθμός που έφερε στην Κομοτηνή τις θεματικές βραδιές, την διασκέδαση μέχρι πρωίας, που έδωσε πνοή στην πλατεία, είναι και πάλι κοντά μας. Η αναγέννηση του φυσικά έχει την υπογραφή των ανθρώπων που το καθιέρωσαν ως ένα μαγαζί με πανελλήνια φήμη. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι