ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Το Theatro Cafe-Bar ανοίγει ξανά!

ΓΕΝΙΚΑ
Theatro Cafe-Bar
Διασκέδαση

Η νύχτα όπως την αγαπήσατε στο παρελθόν, επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ στην καρδιά της Κομοτηνής

Αυθεντική - ξεσηκωτική - όπως παλιά. Η νύχτα της Κομοτηνής επιστρέφει, έτσι ακριβώς όπως την είχαμε συνηθίσει πριν μερικά χρόνια. Ο λόγος βρίσκεται στην "καρδιά" της Κομοτηνής, στην πλατεία, που παραδοσιακά αποτελούσε το κέντρο της ζωής της πόλης. Και έχει όνομα: Theatro Cafe-Bar. 

Το μαγαζί που αγαπήθηκε όσο λίγα στην πόλη, συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την νυχτερινή διασκέδαση της Κομοτηνής και έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, επιστρέφει τόσο δυναμικό όσο ήταν στην καλύτερη εποχή του. Με παράδοση 16 ετών στην νύχτα - αλλά και στην all day διασκέδαση στην Κομοτηνή - το Theatro Cafe-Bar επιστρέφει για Κομοτηναίους, φοιτητές και επισκέπτες, ως ένας καθημερινός προορισμός, που θα δουλεύει νυχθημερόν επτά ημέρες την εβδομάδα. Με εγγύηση την εμπειρία των ανθρώπων που "κρύβονται" πίσω από την αναγέννηση του, το μαγαζί - σταθμός που έφερε στην Κομοτηνή τις θεματικές βραδιές, την διασκέδαση μέχρι πρωίας, που έδωσε πνοή στην πλατεία, επιστρέφει!

Μαζί του επιστρέφει και η ποιότητα, με τον γευστικό καφέ lavazza, με την σφραγίδα του Κομοτηναίου βραβευμένου αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη, οι επιχειρηματίες του Theatro Cafe-Bar υπόσχονται να επαναφέρουν τη νύχτα της Κομοτηνής. Γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...

Ιδανικό για ΑμεΑ

Το Theatro Cafe-Bar σεβόμενο τα άτομα με αναπηρία ανοίγει τις πόρτες του τις επόμενες ημέρες ως ένα κατάστημα 100% προσβάσιμο προς άτομα με αναπηρία. Με πρωτοβουλία του επιχειρηματία κου Παπάζογλου στο κατάστημα έχει εγκατασταθεί ένας πρωτοποριακός μηχανισμός προσβασιμότητας στο WC ΑμεΑ. Πρόκειται για έναν ειδικό μηχανισμό, στον οποίο ανεβαίνει το άτομο με αναπηρία και το οδηγεί αυτόματα στην τουαλέτα όπου μπορεί να εξυπηρετηθεί με τη μέγιστη δυνατή ευκολία. Γιατί το Theatro Cafe-Bar είναι για όλους!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι