ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ

Στρατολογικοί πίνακες Δήμου Κομοτηνής

ΓΕΝΙΚΑ
Ελληνικός Στρατός
Στρατός

Γεννηθέντων το έτος 2002
 

Από το Δήμο Κομοτηνής ανακοινώθηκε ότι όσοι άρρενες γεννήθηκαν το έτος 2002 και είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων:
1) Της δημοτικής ενότητας του Δήμου Κομοτηνής (Δ.Ε. Κομοτηνής, ΤΚ Θρυλορίου, ΤΚ Κάλχαντα, ΤΚ Καρυδιάς, ΤΚ Πανδρόσου, ΤΚ Γρατινής και ΤΚ Κοσμίου) πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο μητρώο αρρένων του Δήμου, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 30-03-2018.


2) Της δημοτικής ενότητας Αιγείρου (ΤΚ Αιγείρου, ΤΚ Μέσης, ΤΚ Νέας Καλλίστης και ΤΚ Φαναρίου) πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο μητρώο αρρένων του Δήμου ή στο ΚΕΠ Αιγείρου, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 30-03-2018.


3) Της δημοτικής ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου (ΤΚ Νέου Σιδηροχωρίου και ΤΚ Αγίων Θεοδώρων) πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο μητρώο αρρένων του Δήμου ή στο ΚΕΠ Νέου Σιδηροχωρίου, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 30-03-2018.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ