ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Ιουνίου, 2018 - 10:00
ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ

Στην ανακαινισμένη αυλή, τα live έχουν άλλη αισθητική

ΓΕΝΙΚΑ
Λέσχη Κομοτηναίων

Προορισμός και για το καλοκαίρι η Λέσχη Κομοτηναίων, είτε για καφέ/ποτό είτε για μουσικά κι όχι μόνο δρώμενα

Η φιλόξενη αυλή της Λέσχης Κομοτηναίων σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να δώσει μία άλλη αισθητική στον καλοκαιρινό σας καφέ, στο βραδινό σας ποτό ή στην διασκέδασή σας με μουσικά και όχι μόνο δρώμενα. 


Όπως είναι γνωστό, οι άνθρωποι της Λέσχης ποτέ δεν επαναπαύονται, γι' αυτό και θέλουν οι υπηρεσίες που σας προσφέρουν να βελτιώνονται καθημερινά. Τελευταία προσθήκη στην αισθητικά άρτια αυλή της Λέσχης Κομοτηναίων, με θέα το βυζαντινό φρούριο Κομοτηνής, είναι οι ευρύχωροι καναπέδες που έχουν τοποθετηθεί σε αυτήν κι αποτελούν ιδανική επιλογή για μεγάλες παρέες που θέλουν να αισθανθούν άνεση και φιλοξενία.


Φυσικά, οι θεματικές βραδιές και οι εκδηλώσεις στη Λέσχη Κομοτηναίων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Έτσι, το Σάββατο 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η όμορφη υπαίθρια συναυλία της Ασμίμ Μπεγκλαριάν και του Αντώνη Μουσαδέ οι οποίο μας "ξενάγησαν" μουσικά σε ιδιαίτερα μουσικά τοπία, όπου το ελληνικό τραγούδι συνάντησε τις τζαζ αρμονίες. 


Μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουνίου η διαρκής έκθεση ζωγραφικής του Θρακικού Ωδείου, υπό τη διδασκαλία της Βαρβάρας Ιωαννίδου-Τσίτσιρα, σας περιμένει στον υπόγειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων και ώρες 11:00-13:00 και 18:00-21:00, ενώ την Παρασκευή 15 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λέσχη Κομοτηναίων για την φιλανθρωπική συναυλία του Trio Mousikanti. Πρόκειται για μία διοργάνωση του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής "Ροδόπη", μέρος των εσόδων από την οποία θα δοθούν σε νεαρή συμπολίτισσά μας που ακρωτηριάστηκε πρόσφατα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς