ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ Δ.Π.Θ.

Σεμιναριακά μαθήματα συγγραφής δικογράφου

ΓΕΝΙΚΑ
Νομική σχολή
Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής

Κατόπιν πρότασης της φοιτητικής παράταξης "Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής"

Διονύσης Βοργιάς

Μετά την επιτυχία του κύκλου σεμιναριακών μαθημάτων Διαμεσολάβησης που διοργάνωσε η Νομική Σχολή Δ.Π.Θ., σειρά έχει η έναρξη ενός νέου κύκλου σεμιναριακών μαθημάτων, αυτή τη φορά με θέμα την συγγραφή δικογράφων. Πρόκειται για μία πρόταση, όπως κι αυτή της διαμεσολάβησης, που ξεκίνησε από την παράταξη Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής, υιοθετήθηκε από τους υπόλοιπους φοιτητές και την κοσμητεία. "Ύστερα από πρότασή μας, παίρνουμε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση νέου κύκλου σεμιναρίων με θέμα την συγγραφή Δικογράφων.

Ήδη λάβαμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από καθηγητές των τομέων Ποινικού και Δημοσίου και αναμένουμε και τους υπόλοιπους", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι φοιτητές, οι οποίοι υπογραμμίζουν πως με αυτό τον τρόπο οι φοιτητές μαθαίνουν περισσότερα πράγματα αναφορικά με την καθημερινότητα ενός δικηγόρου και το επάγγελμα επί του πρακτέου. Αυτές είναι οι πρωτοβουλίες που πρέπει να λαμβάνει η σχολή, οι καθηγητές και οι φοιτητές της, προκειμένου να την "οχυρώνουν" ακαδημαϊκά, ιδίως αυτό το διάστημα όπου το ενδεχόμενο ίδρυσης μίας τέταρτης Νομικής Σχολής, με προτεινόμενη έδρα την Πάτρα, είναι πολύ πιθανό και υπό εξέταση από τον υπουργό Παιδείας κο Γαβρόγλου.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε,  αφού ήδη άρχισαν οι πανηγυρισμοί επίσημα  στο Ζάππειο, αλλά και το διαδίκτυο πήρε φωτιά από στελέχη της συγκυβέρνησης, ότι βγαίνουμε από την κρίση και τα μνημόνια,

Ημερολόγιο