ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

Scarlet Bar: Το καλύτερο δώρο σου για τα Χριστούγεννα!

ΓΕΝΙΚΑ
Scarlet Bar
Καφετέριες

Δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα στην είσοδο, σας καλωσορίζουν στο χριστουγεννιάτικο Scarlet Bar επί της Βενιζέλου

Αυτά τα Χριστούγεννα χρειάζεστε ζεστασιά, όμορφο κλίμα, καλή μουσική, διάθεση γιορτινή. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα, θα τα βρείτε στο Scarlet Bar επί του πεζόδρομου της Βενιζέλου. 


Το μαγαζί βηματίζει σε ...χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και σας προσκαλεί να γευτείτε ζεστές σοκολάτες το μεσημέρι, καλό κρασί και κοκτέιλ το βράδυ. Με σόμπες στην χώρο επί του πεζόδρομου, με ζεστή ατμόσφαιρα εντός του μαγαζιού, τι κι αν η θερμοκρασία στην Κομοτηνή αγγίξει τους μηδέν βαθμούς, στο Scarlet σας περιμένει πάντα μία ζεστή γωνιά κι ένα φιλόξενο στέκι.


Στην είσοδο δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα, σας βάζουν κατευθείαν στο εορταστικό κλίμα. Εντός κι εκτός του μαγαζιού, επιμελημένα - διακριτικά αλλά και αισθητικά άρτια - χριστουγεννιάτικα στολίδια, σας κινούν την περιέργεια και σας φτιάχνουν τη διάθεση.


Και φυσικά όλα αυτά, συνδυασμένα με πολλά-πολλά εορταστικά events που θα σας τα ανακοινώνουμε μέσα από τις σελίδες μας και μέσα από το xronos.gr.


Γιατί το καλύτερο δώρο σου αυτά τα Χριστούγεννα είναι το Scarlet Bar!
Πληροφορίες
Τοποθεσία: Βενιζέλου
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6942 712 669
Facebook: Scarlet Bar

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ