ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΞΙΑΣ 600 ΕΥΡΩ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Πρωτοχρονιάτικα δώρα από το πρατήριο υγρών καυσίμων "Τζαμπαζλής"

ΓΕΝΙΚΑ
Πρατήριο
Βενζινάδικα
Χριστούγεννα
πρατήριο υγρών καυσίμων Τζαμπαζλής

Με την εγγύηση ποιότητας της κορυφαίας εταιρίας καυσίμων BP

Δώρο 600 ευρώ σε καύσιμο, κληρώνει σε τρεις τυχερούς το πρατήριο υγρών καυσίμων Τζαμπαζλής. Με έμφαση στην ποιότητα καυσίμου, στην ασφάλεια όλων και στην επιβράβευση των ανθρώπων που στηρίζουν το κατάστημα, το πρατήριο ετοιμάζει πλήθος δώρων.


Αναλυτικά μας ενημερώνει ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Τζαμπαζλής. "Κάνουμε μία μεγάλη κλήρωση, για να επιβραβεύσουμε όλους όσους στηρίζουν το πρατήριο. Έτσι, στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι όσοι έβαλαν καύσιμα πάνω από τριάντα ευρώ, από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Η κλήρωση είναι 100% αντικειμενική, γιατί ο φορολογικός μηχανισμός μας κρατάει στη μνήμη του όλες τις αποδείξεις και το ποσό του καυσίμου. Την Πρωτοχρονιά βάσει ενός προγράμματος που μας έχει φτιάξει ο προγραμματιστής μας, θα κληρώσουμε τρεις τυχερούς. Αυτοί θα κερδίσουν ο καθένας από 200 ευρώ καύσιμο. Δεν βάζουμε ούτε πόντους ούτε τίποτα. Βάζουμε πραγματικά λεφτά σε καύσιμο, δηλαδή δίνουμε συνολικά 600 ευρώ σε καύσιμο για να επιβραβεύσουμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν", αναφέρει και προσθέτει ότι "ετοιμάζουμε κι άλλες εκπλήξεις, ακόμη καλύτερες από το 2018, όπου η πρώτη κλήρωση που θα κάνουμε θα έχει δώρο αξίας άνω των 1.000 ευρώ".


Ο ίδιος διευκρινίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι "το πρατήριο μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ώστε να μην συμβεί ποτέ και κανένα ατύχημα για τους πελάτες και για τους διερχομένους από το πρατήριο. Μόνο αν δείτε πόσα τετραγωνικά είναι το πάρκινγκ και τι μέτρα ασφαλείας έχουμε πάρει γύρω-γύρω, αυτό γίνεται αντιληπτό".


Εκτός από τα δώρα που προσφέρει ιδιωτικά το πρατήριο υγρών καυσίμων Τζαμπαζλής, παρέχει καύσιμο BP, της καλύτερης εταιρίας στον χώρο. Εκτός από ποιότητα στο καύσιμό της, η BP έχει αναπτύξει συνεργία με την Alpha Bank παρέχοντας στους πελάτες το συγκριτικά καλύτερο - σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες - πρόγραμμα επιβραβεύσεων. Το πρόγραμμα σας δίνει ευελιξία στην αγορά πετρελαίου και πολλές δόσεις, ενώ για αγορές 30 ευρώ σας παρέχει 2.500 πόντους. Και είναι εύκολο να πάρετε ποιοτικά δώρα, όπως τσάντα πολυτελείας στους 10.000 πόντους ή μεγάλη βαλίτσα ταξιδιού στους 32.000 πόντους αλλά και προσφορές στο πετρέλαιο στους 40.000 πόντους μπόνους.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού