ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Print Tech: Η τέχνη της ψηφιακής αποτύπωσης

ΓΕΝΙΚΑ
Print Tech
εκτυπώσεις
Καταστήματα

Μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στη Δημοκρίτου 34

Η τέχνη της ψηφιακής αποτύπωσης ακούει στο όνομα Print Tech. Το κέντρο ψηφιακών εκτυπώσεων στη Δημοκρίτου 34 παρέχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, απαραίτητων για επαγγελματίες, φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενο, προσφέροντας το καλύτερο σε ποιότητα και τιμές.  


Ενδεικτικά αναφέρουμε: Φωτοτυπίες, εκτύπωση ψηφιακών αρχείων, ψηφιοποίηση αρχείων, συγγράμματα, σημειώσεις, επαγγελματικές κάρτες, φάκελοι, επιστολόχαρτα, τιμολόγια, διαφημιστικά έντυπα, μπλοκ, σφραγίδες,  ημερολόγια, αφίσες, λαχνοί. Στη Print Tech, εκτός από την εκτύπωση, αναλαμβάνουν και τον εικαστικό σχεδιασμό των προϊόντων, που προσφέρουν. 


Οι έμπειροι γραφίστες που συνεργάζονται, συζητώντας τις ανάγκες της επιχείρησης σας, θα μπορέσουν να αποδώσουν με εικόνες την εξωτερική πολιτική της δραστηριότητας σας, ώστε να αποκτήσετε ένα καλύτερο πελατολόγιο και μία δυναμική παρουσία στον επαγγελματικό σας τομέα. Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 25310 34200 και 6932319898. Ενημερωθείτε και διαδικτυακά: http://www.printtech.gr/ ή επισκεφτείτε το κατάστημα για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο στην οδό Δημοκρίτου 34. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ