ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, 2018 - 13:25
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Πράσινο φως στην υδροδότηση του Δήμου Κομοτηνής από το φράγμα Γρατινής

ΓΕΝΙΚΑ
Φράγμα Γρατινής
Δήμος Κομοτηνής
Υπουργείο Περιβάλλοντος

Έγκριση των περιβαλλοντικών όρων

Την Πέμπτη 8/11/2018 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «Διαύγεια» η απόφαση του Αναπλ. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου που αφορά στην Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου μεταφοράς νερού για την υδροδότηση του Δήμου Κομοτηνής από το φράγμα Γρατινής.

Η απόφαση αυτή ήταν η τελευταία απαιτούμενη για να ολοκληρωθούν οι εγκρίσεις/αδειοδοτήσεις για την πλήρη ωρίμανση του έργου και την υποβολή της πρότασης χρηματοδότησής του στο Π.Ε.Π. Α.Μ.Θ.

Η κατασκευή και η λειτουργία του έργου αυτού έχει βαρύνουσα σημασία για την υδροδότηση του Δήμου Κομοτηνής γι’ αυτό και εντάχθηκε στον προγραμματισμό των υποδομών της ΔΕΥΑΚ, η οποία με εργώδη προσπάθεια ετών μπόρεσε να ολοκληρώσει την πληρότητα του φακέλου του έργου.

Στην προσπάθεια της αυτή η ΔΕΥΑΚ βρήκε αρωγούς και υποστηρικτές στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ιδίως τον ίδιο τον Αν. Υπουργό κ. Σωκράτη Φάμελλο για τους οποίους νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι