ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΔΗΓΩΝ

Παρκάρεις στη μέση του δρόμου, πας για ψώνια...

ΓΕΝΙΚΑ
καθημερινότητα
Κυκλοφορία

Ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος

Η θέα ενός αυτοκινήτου σταματημένου στη μέση του δρόμου, φυσικά και προκαλεί απορία. Κι η απάντηση στο γιατί είναι σταματημένο εκεί, δεν είναι ότι έπαθε κάποια βλάβη, αλλά γιατί ο οδηγός του έπρεπε να πάει για ψώνια στο μάρκετ. 


Οι θλιβερές συμπεριφορές οδηγών στην πόλη της Κομοτηνής είναι πολλές, αλλά η συγκεκριμένη εκτός από θλιβερή ήταν και επικίνδυνη. Το όχημα ήταν σταθμευμένο σχεδόν μπροστά στην είσοδο της οδού Ροδόπης δίπλα στο ΙΚΑ, με συνέπεια τα οχήματα που έρχονταν με ταχύτητα από την πλευρά των οδών Μακεδονίας και Συμεωνίδη να φρενάρουν απότομα και να κάνουν μανούβρα προς τα αριστερά, προκειμένου να αποφύγουν το σταθμευμένο όχημα και να εισέλθουν στην οδό. 


Ο οδηγός του είχε παρκάρει δίπλα σε άλλο προσωρινά σταθμευμένο όχημα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του της επικινδυνότητα αυτής της επιλογής του. Στεκόμαστε εκεί και παρατηρούμε τα διερχόμενα οχήματα να αποφεύγουν το σταθμευμένο όχημα. 
Λίγη ώρα μετά βλέπουμε και τον οδηγό του, έναν άνδρα να βγαίνει από παρακείμενο παντοπωλείο με τα ψώνια στο χέρι, να βάζει μπρος και να φεύγει. Όλα καλά, λοιπόν, μέχρι πότε όμως; Μήπως μέχρι την πρόκληση του επόμενου ατυχήματος;
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν από δύο  ημέρες άρχισε να ειδοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια,  ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει