ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΤΟ SANTA RUN ΓΕΜΙΣΕ ΧΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πάνω από χίλιοι Κομοτηναίοι και φοιτητές έτρεξαν για καλό σκοπό!

ΓΕΝΙΚΑ
Santa Run
Φιλανθρωπικός σκοπός
ΔΚΕΠΠΑΚ

Εκατοντάδες λίτρα λάδι συγκεντρώθηκαν και θα παραδοθούν σε οικονομικά άπορους δημότες Κομοτηνής

Διονύσης Βοργιάς

Με πολύ μεγάλη ανταπόκριση ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κομοτηνής, με το πλέον χριστουγεννιάτικο δρώμενο: το Santa Run. Το ξεχωριστό δρομικό κίνημα σήμανε και την αρχή των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Κομοτηνής.
Την μέριμνα των εκδηλώσεων έχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) του δήμου Κομοτηνής και η πρόεδρός της Νατάσα Λιβεριάδου.


ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Ξεπέρασαν τις προσδοκίες και - με μια πρώτη ματιά - ξεπέρασαν και τις χίλιες, οι συμμετοχές στο φετινό, δεύτερο κατά σειρά, Santa Run. 
Η φιλανθρωπική εκδήλωση που ξεκίνησε πέρσι με αθρόα συμμετοχή, φέτος έγινε ακόμη πιο οργανωμένη και ακόμη πιο διασκεδαστική.
Οι συμμετέχοντες έπρεπε να τηρήσουν μόνο δύο προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους: Πρώτον, να φορούν τον χριστουγεννιάτικο σκούφο τους -δώρο της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και, δεύτερον, να δωρίσουν πρώτα ένα μπουκάλι λάδι προς τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Κομοτηνής. 


Κατόπιν, οι υπηρεσίες θα το διανέμουν σε οικονομικά άπορους συμπολίτες μας. Φυσικά, οι ανήλικοι συμμετέχοντες δεν χρειαζόταν να δωρίσουν λάδι, αλλά η συμμετοχή τους ήταν δωρεάν.


Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η επίσημη καταμέτρηση της φιλανθρωπικής συνεισφοράς, δηλαδή πόσα μπουκάλια λάδι συγκεντρώθηκαν. Πάντως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η συνεισφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη. 


Αξίζει να σημειωθεί πως στο δρομικό κίνημα δεν συμμετείχαν φυσικά μόνο αθλητές, αλλά ο καθένας, ανεξάρτητα φυσικής κατάστασης. 
Το δρομικό κίνημα ήταν ανοιχτό για όλους τους συμμετέχοντες, Κομοτηναίους, φοιτητές, επισκέπτες της πόλης, και έδωσε για δεύτερη χρονιά χριστουγεννιάτικο "χρώμα" στην Κομοτηνή και, σίγουρα, έφτιαξε τη διάθεση ακόμη και του πιο μίζερου. 


Μετά το τέλος του "αγώνα", το οποίο βρήκε όλους τους συμμετέχοντες συγκεντρωμένους στην πλατεία Ειρήνης, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ειρήνης και πραγματοποιήθηκε η μεγάλη - δωρεάν - συναυλία των Onirama, για τα οποία θα σας μεταφέρουμε εικόνες αύριο.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ξεκάθαρα κερδίζει στα σημεία,  στην επικοινωνία και δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμική συσπείρωσης, με την παρουσία σημαντικών στελεχών από όλους τους νομούς,  στην πρώτη επίσημη παρουσίαση, ομιλία, αλλά και την