ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι EN ART καθιερώνονται στο 3 Gourmet Bar

ΓΕΝΙΚΑ
3 Gourmet Bar
EN ART
Εστίαση
Ψυχαγωγία

Γνωστά τραγούδια, διασκευές που σας κάνουν να χορεύετε κι ένας χώρος φιλόξενος και διαφορετικός


Κρατήσεις στο 697 766 1243

Ο Κωνσταντίνος Κάλλιας με το σαξόφωνό του και η Μαρία Κηπουρού με την μοναδική φωνή της αποτελούν το ντουέτο EN ART και παρουσιάζουν ένα UP TEMPO LIVE, με αγαπημένες SWING διασκευές από την ελληνική δισκογραφία, καθώς και από την διεθνή σκηνή της LATIN και της SOUL. 


Γνωστά τραγούδια, διασκευές που σας κάνουν να χορεύετε κι ένας χώρος φιλόξενος και διαφορετικός. Ένα μοναδικό live απόλυτα εναρμονισμένο και ταιριαστό με τον υπέροχο χώρο του 3 GOURMET, θα το βρείτε κάθε Παρασκευή στον χώρο του μαγαζιού επί της πλατείας Ειρήνης. 


Με έναν χρόνο "ζωής" κι εμφανίσεις σε πολλά θρακιώτικα μαγαζιά, το ντουέτο αποτελεί μία διαφορετική πρόταση διασκέδασης. "Το όνομα του σχήματος προέρχεται από τις λέξεις έντεχνο και τέχνη, που μαζί στα αγγλικά κάνουν το ντουέτο μας EN ART. Παίζουμε ελληνικό έντεχνο διασκευασμένο σε swing, soul, latin και άλλους ήχους. Στηριζόμαστε πάρα πολύ στο σαξόφωνο, κι έχουμε ένα πολύ ζωντανό ρεπερτόριο με πολλά χορευτικά κομμάτια, αλλά και ρετρό κομμάτια και πολλές διασκευές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την μεγάλη ανταπόκριση και τον κόσμο στις εμφανίσεις μας, ο οποίος διασκεδάζει και χορεύει", μας λέει ο Κωνσταντίνος Κάλλιας.


Με τη σειρά της η Μαρία Κηπουρού προσθέτει ότι "η πρότασή μας είναι διαφορετική για την πόλη, γιατί κινούμαστε σε διαφορετικούς ρυθμούς. Έχουμε κάνει πάρα πολλές διασκευές παλιών κομματιών με νέους ήχους, αλλά γενικά έχουμε πολύ μεγάλο φάσμα, στα ελληνικά και στα αγγλικά, γι' αυτό και ικανοποιούμε μεγάλο φάσμα κοινού.

Το μαγαζί είναι όμορφο και φιλόξενο, διαθέτει ωραία κοκτέιλ και ποιοτικό φαγητό. Θεωρώ ότι το ντουέτο μας ταιριάζει πολύ στον χώρο, κι έχουμε βρει σταθερό κοινό. Κανείς δεν πρέπει να είναι προκατειλημμένος, γι' αυτό καλώ όλους να έρθουν από κοντά να δουν τι κάνουμε, γιατί παίζουμε πολύ γνωστά κομμάτια και όλοι θα απολαύσουν το πρόγραμμα".
Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο τραγούδι του ντουέτο, με τίτλο "Χορεύω", το βίντεο-κλιπ του οποίου θα γυριστεί εντός του 3 Gourmet Bar!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα