ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Ιουνίου, 2018 - 10:00
ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ OMNIA BLUE

Ο διαχρονικός Χρήστος Δάντης κέρδισε το χειροκρότημα όλων

ΓΕΝΙΚΑ
Omnia Blue
Διασκέδαση

Μόλις πέντε ευρώ είσοδο είχε η συναυλία του γνωστού τραγουδιστή, όλοι μας τραγουδήσαμε παλιές και νέες επιτυχίες μαζί του

Ο Χρήστος Δάντης είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν παραμείνει στο προσκήνιο της ελληνικής μουσικής για δύο και πλέον δεκαετίες. Τα χρόνια μπορεί να περνούν για τον καλλιτέχνη, μαζί όμως με τα χρόνια αυξάνονται και οι επιτυχίες του, με τον ίδιο να παραμένει ένα από τα κορυφαία ονόματα στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. 


Το πού έγινε η συναυλία του γνωστού τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργού και παραγωγού είναι περιττό να σας το πούμε, καθώς η εικόνα του μαγευτικού πολυχώρου διασκέδασης Omnia Blue είναι πλέον γνωστή σε όλους τους Θρακιώτες κι όχι μόνο. Το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουνίου στον χώρο του Omnia, όλοι μας τραγουδήσαμε μαζί με τον καλλιτέχνη παλιότερες και τελευταίες επιτυχίες, που τις έχει τραγουδήσει ο Δάντης. Δεν ήταν λίγες και οι "άγνωστες" επιτυχίες που ακούστηκαν, μιας που ως στιχουργός ο Δάντης βρίσκεται πίσω από δεκάδες κομμάτια που έχουν αφήσει ιστορία. 


Η συναυλία κόστισε μόλις πέντε ευρώ ανά άτομο, γιατί στο Omnia Blue ως γνωστόν η διασκέδαση δεν είναι πολυτέλεια, γι' αυτό και τα εισιτήρια έχουν πάντα προσιτές τιμές ή οι συναυλίες είναι εντελώς δωρεάν. Βιώστε κι εσείς αντίστοιχες Omnia Blue εμπειρίες στο 5ο χιλιόμετρο Κομοτηνής-Ιάσμου ή καλοκαιρινές εμπειρίες στο Omnia Poolside, στην ίδια τοποθεσία αλλά σε διαφορετικό χώρο, μιας που φέτος μετά την εκ βάθρων ανακαίνιση, οι επιχειρηματίες του Omnia έχουν δύο καλοκαιρινά "στολίδια" στην Κομοτηνή.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς