ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΛΩΣΤΕΣ, ΒΕΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

"Μ...πλέξιμο" δημιουργίας και χειροποίητων ειδών

ΓΕΝΙΚΑ
χειροποίητο
Μ...πλέξιμο
κλωστή
βελόνια

Ένα δημιουργικό "Μ...πλέξιμο" επί της οδού Αγίου Γεωργίου

Χρώματα, κλωστές και βελόνες συνθέτουν ένα δημιουργικό "Μ...πλέξιμο" επί της οδού Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της Κομοτηνής. Με ευφάνταστο τίτλο αλλά κυρίως ευφάνταστες και όμορφες δημιουργίες, άνοιξε το κατάστημα "Μ...πλέξιμο" στο νούμερο 14 της οδού. Οι χειροποίητες δημιουργίες της κας Έφης κερδίζουν το βλέμμα ήδη από την βιτρίνα. Οι επιλογές πολλές σε νήματα alize και delfino, αλλά και αξεσουάρ χειροποίητης πλεκτής τσάντας handibrand, είδη bebe, βελόνες και βελονάκια. Και επειδή μπορεί να είστε άπειροι στην πλεκτική, αγοράζοντας τα υλικά η κα Έφη σας προσφέρει δωρεάν μαθήματα πλεκτής τσάντας στον χώρο του καταστήματος.

Έναν χώρο που σίγουρα θα λατρέψετε για την ζεστασιά του, τα χρώματα και κυρίως την χαμογελαστή ιδιοκτήτρια. Ενημερωθείτε για τα είδη στο τηλέφωνο 2531020888 ή εναλλακτικά στο email: info@efisyarnshop.gr. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άραγε πόσο σοβαρά έλαβε υπόψη,   την υπόθεση της καταγγελίας του προέδρου  του επιμελητηρίου Δράμας και υπευθύνου εξωστρέφειας και διεθνών σχέσεων της κεντρικής ένωσης,  το αρμόδιο υπουργείο και η  κυβέρνηση