ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Μουσικές βραδιές και τον χειμώνα στη Λέσχη Κομοτηναίων

ΓΕΝΙΚΑ
Λέσχη Κομοτηναίων

Διασκεδάζουμε στον πρώτο όροφο της Λέσχης

Ο χειμώνας σιγά-σιγά ξεκινάει, αλλά ο "Χ" σας προτείνει το ζεστό αρχοντικό της Λέσχης Κομοτηναίων, για την ψυχαγωγία και φιλοξενία σας.

Οι εκδηλώσεις στους όμορφους εσωτερικούς χώρους ξεκινούν με πολύ καλό προγραμματισμό, ιδιαιτέρως δε οι μουσικές εκδηλώσεις. 

Έτσι, όπως και την προηγούμενη, έτσι κι αυτή την εβδομάδα, αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, η Πόλυ Λακάκη κι ο Σταύρος Παυλίδης, συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους στη Λέσχη Κομοτηναίων, με ένα μοναδικό πρόγραμμα ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Μαζί τους οι Νίκος Μεραχτσάκης στο μπουζούκι, Τάσος Λύρατζης στην κιθάρα και Νίκος Μελάς στα πλήκτρα. Ενώ το Σάββατο σειρά έχει ο χορός, καθώς ο Alma Libre σας προσκαλεί στο προγραμματισμένο για το μήνα Οκτώβριο latin party του συλλόγου στην υπόγεια αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων.

"Τα πάρτι μας είναι άκαπνα και η είσοδος ελεύθερη. Σας περιμένουμε", αναφέρει ο σύλλογος.

Μείνετε συντονισμένοι στον "Χ" ο οποίος σας παρουσιάζει τις προσεχείς εκδηλώσεις της Λέσχης Κομοτηναίων, ενός πολυχώρου που αγκαλιάζει και αναδεικνύει κάθε έκφανση του πολιτισμού.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε