ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Moto Market: Με την εγγύηση του ονόματος Χατζηδημητρίου

ΓΕΝΙΚΑ
Χατζηδημητρίου Moto Market
Moto Market
Μοτοσυκλέτες
Καταστήματα

Δραστηριοποιείται από το 1965 στο χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ για μοτοσικλέτες

Η εταιρία "Χατζηδημητρίου Σωτήριος & ΣΙΑ Ε.Ε", η οποία δραστηριοποιείται από το 1965 στο χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ για μοτοσικλέτες, υποδέχεται πλέον τους πελάτες της σε ένα νέο κατάστημα, στο κέντρο της Κομοτηνής, στη γωνία των οδών Μοσκώφ και Σμύρνης. 


Σε έναν νέο, μεγαλύτερο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο, μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε χρειαστείτε σε σχέση με το δίκυκλό σας, αφού το κατάστημα διαθέτει ανταλλακτικά για κάθε τύπο και μάρκα μοτοσικλέτας, καθώς και όλων των ειδών τα αξεσουάρ, ένδυση και υπόδηση για κάθε αναβάτη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει στην καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο, ο ιδιοκτήτης Χατζηδημητρίου Σωτήρης, έχει εξασφαλίσει ότι στο κατάστημα υπάρχουν όλες οι γνωστές μάρκες ανταλλακτικών, αναλώσιμων και ειδών εξοπλισμού, αλλά και πιο οικονομικές μάρκες, που ανταποκρίνονται στις συνθήκες της εποχής.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και κυρίως με αγάπη για αυτό που κάνουν, στην εταιρία "Χατζηδημητρίου Σωτήριος & ΣΙΑ Ε.Ε.", μέσα από αυτό το νέο κατάστημα, δίνουν τη λύση σε ό,τι χρειάζεται κάποιος, για ευχάριστη και ασφαλή οδήγηση της μοτοσικλέτας. Το κατάστημα παραμένει ανοικτό από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 8:00 π.μ. και 6:30 μ.μ. και το Σάββατο από 8:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ.


Η εταιρία διαθέτει επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.e-motoparts.gr. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δύο θλιβερές εικόνες, από άποψη περιεχομένου και ουσίας, με διχαστικό λόγο, αντίκρισαν οι περισσότεροι Έλληνες στους τηλεοπτικούς δέκτες.