ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 7 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΜΗΔΕΝ: Νέος κατάλογος γλυκών με την σφραγίδα του κορυφαίου Διονύση Αλέρτα

ΓΕΝΙΚΑ
Μηδέν
Εστίαση
Γαστρονομία

Από την Κυριακή 4 Μαρτίου και κάθε μέρα, στο καφέ-μπαρ-μπιστρό Μηδέν σας περιμένουν κορυφαία γλυκά σε ποιότητα και έμπνευση

Ο Διονύσης Αλέρτας δεν ήρθε απλώς στην Κομοτηνή για μία βραδιά - Άφησε πίσω τους έναν πλούσιο γαστρονομικό κατάλογο γλυκών

Μόνο τα καλύτερα προσπαθεί να σας προσφέρει το Μηδέν. Το μαγαζί που έχει αναχθεί όχι μόνο σε προορισμό ψυχαγωγίας αλλά και σε γαστρονομικό προορισμό, αναβάθμισε την κουζίνα του, κι αυτή τη φορά αναβάθμισε και τα γλυκά του.


Έτσι, από την Κυριακή 4 Μαρτίου και κάθε μέρα, στο Μηδέν θα βρείτε μόνο τα καλύτερα γλυκά, με την σφραγίδα του γνωστού Chef Patissier Διονύση Αλέρτα. Ο Διονύσης Αλέρτας ήρθε στην Κομοτηνή την Κυριακή, αλλά άφησε πίσω του έναν αναβαθμισμένο κατάλογο γλυκών που φέρουν την υπογραφή του.


Ο κόσμος γέμισε το μαγαζί το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να γευτεί τα γλυκά αυτού του πολυβραβευμένου ζαχαροπλάστη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα γλυκά αυτά σας περιμένουν καθημερινά στους δύο φιλόξενους ορόφους του Μηδέν και σε λίγο καιρό και στους καλοκαιρινούς χώρους. 200 ήταν τα γλυκά που έγιναν ανάρπαστα, όπως και ήταν λογικό.


Συνδυασμοί που δεν μπορεί να φανταστεί ούτε ο πιο επινοητικός καλοφαγάς, διαχείριση και ανάδειξη της σοκολάτας με κάθε δυνατό τρόπο, υλικά ειδικά επιλεγμένα για την ποιότητα και την φρεσκάδα τους, γεύσεις, αρώματα και χρώματα που πουθενά αλλού δεν θα βρείτε. 


Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι και το γλυκό από ...το ΜΗΔΕΝ!
Πληροφορίες:
Τοποθεσία - Ν. Ζωίδη 29
Τηλέφωνο κρατήσεων - 2531 032223
Facebook - ΜΗΔΕΝ

Ποιος είναι ο Διονύσης Αλέρτας:


Τέσσερις ημέρες έμεινε στην Κομοτηνή, προκειμένου να επιμεληθεί το μενού ο Διονύσης Αλέρτας. Ποιός είναι όμως ο γνωστός Chef Patissier; Ο Διονύσης Αλέρτας σπούδασε διαιτολογία και μαγειρική, έχει γεννηθεί στις 3 Ιουλίου 1980 και ξεκίνησε την ζαχαροπλαστική λόγω της γνωριμίας του με τον Λουκά Ρούλια. Είναι βραβευμένος ζαχαροπλάστης και καθηγητής Ζαχαροπλαστικής στα ΙΕΚ "Ακμή" όμως παραδίδει και σεμινάρια. Συνεργάζεται με πολλά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχει μόνιμη συνεργασία με κορυφαία, παγκόσμια εταιρεία σοκολάτας.


Στο επίκεντρο των προσπαθειών τους βρίσκεται η επιθυμία τους να προσφέρουν γλυκό υψηλής ποιότητας. Για αυτό εστιάζουν με πάθος στο τρίπτυχο αγνές πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, κορυφαίο αισθητικό κριτήριο και πρωτοποριακή τεχνογνωσία, ώστε να απολαμβάνετε τις πιο ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες.

 

Τα γλυκά:
American Cheesecake - με μαρμελάδα από κόκκινα φρουτα
Mouse Σοκολάτα Bitter - με κρέμα καραμέλας και καραμελωμένο φουντούκι
Τάρτα με κρέμα αλμυρής καραμέλας - και σάλτσα σοκολάτας γάλακτος
Lemon Pie - με σάλτσα φραμπουάζ

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άλλο ένα αναπτυξιακό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, για να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει περιοχή και πως μπορεί να αξιοποιηθεί κυρίως το λιμάνι, ώστε να δημιουργηθεί ένα διαμ