ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ SALSA ΚΑΙ TANGO

Μια δεκαετία λειτουργίας γιόρτασε ο Alma Libre!

ΓΕΝΙΚΑ
Alma Libre
Χορός

Με τη στήριξη του δήμου Κομοτηνής, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος, γιόρτασε τα δέκατα γενέθλιά του

Τα δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του γιόρτασε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre, με ένα διήμερο επετειακό φεστιβάλ. Προσκεκλημένοι στο μεγάλο φεστιβάλ, που φιλοξενήθηκε το διήμερο Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ήταν όλοι οι  δάσκαλοι που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το σύλλογο, με σκοπό να αναβιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις όμορφες στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί. 


Για τη Salsa συμμετείχαν οι Salsa Doo Παναγιώτης Αγλαμίσης και Μυρτώ Μυσίρη, ο Δημήτρης Ψυχογυιός, η Στέλλα Κουτσουλίδου, η Έλενα Δαβράδου, ο Arinson Lopez, ο Βασίλης Μαραπίδης και οι Vangel Stoianov και Mariana Igova. Για το Tango καλεσμένοι ήταν ο Λουκάς Μπαλόκας και η Γεωργία Προίσκου, ο Αλέκος Παπαδόπουλος και η Νατάσσα Ρουβολή, ο Gabriel Marino, η Έλλη Καραδήμου, ο Ερμής Καραμπούλας και η Λούμη Αντώνιου και ο Πάνος Νικολέτος.
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, από τις στις 22:30, στο πανέμορφο νεοκλασικό της Λέσχης Κομοτηναίων, πραγματοποιήθηκε το διπλό Anniversary Party, όπου στους δυο ορόφους υπήρχαν χοροί σε Tango και Latin ρυθμούς. Τη μουσική της βραδιάς επιμελήθηκαν οι Salsa Dj Cortelis και ο TDj Πάνος Νικολέτος. Στο χώρο βρέθηκαν και επαγγελματίες του χώρου, Cristie Cardou και Catherine Stella Shoes collection.


Το πρόγραμμα του διημέρου περιέλαβε επίσης ωριαία επετειακά σεμινάρια με όλους τους δασκάλους, Salsa το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και Tango την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Πολιτιστική Κυψέλη Κομοτηνής (Καπναποθήκη, Γ. Κονδύλη 62). Τα επετειακά σεμινάρια ήταν δωρεάν για όλα τα μέλη του Συλλόγου Alma Libre.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού του Δ. Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε