ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Μ.Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Λαδόκολλα: Γεύσεις που ...κολλάς

ΓΕΝΙΚΑ
Λαδόκολλα
Καταστήματα
Φαγητό
Γεύσεις
Εστίαση

Ψητά της ώρας, καλομαγειρεμένο κρέας, ντόπιοι μεζέδες αλλά και δημιουργικές προτάσεις στον καθημερινό κατάλογο

Στον πεζόδρομο της Μ.Μ. Βασιλείου θα βρεις ακριβώς αυτό που θες σε γεύση, ποιότητα και τιμές. Εκεί σε περιμένει το παραδοσιακό εστιατόριο Λαδόκολλα, γνωστό σε όλη την Κομοτηνή και μία από τις πρώτες επιλογές για οικογενειακό φαγητό, για μικρές και μεγάλες παρέες αλλά και για φοιτητικές ορκωμοσίες οπότε κι έχει την τιμητική του.


Στη Λαδόκολλα "κολλάς" στις γεύσεις της, χωρίς να "ξεκολλήσεις" όλα σου τα χρήματα από το πορτοφόλι. Στη Λαδόκολλα "κολλάς" χάρη στην φιλοξενία και χάρη στη ζωντανή μουσική που σε πολλές βραδιές θα απολαύσετε εντός! 


Οι αξιολογήσεις των πελατών στο διαδίκτυο, είναι χαρακτηριστικές της νοστιμιάς του φαγητού και της ποιότητας του φαγητού. Σε σύνολο 46 διαδικτυακών αξιολογήσεων, μετρημένες στα δάχτυλα είναι μόνο όσες δεν έχουν πέντε στα πέντε αστεράκια, δηλαδή όλες οι υπόλοιπες αξιολογήσεις δίνουν "άριστα" στο μαγαζί. Μάλιστα, οι περισσότεροι πελάτες έχουν καταθέσει και σχόλια, όπως σε σχέση με την ευγένεια των ανθρώπων, την ιδιαίτερη νοστιμιά των πιάτων, το ζεστό περιβάλλον του μαγαζιού αλλά και τις προσιτές τιμές. 


Αν θες καλό φαγητό, στον πεζόδρομο της Μ.Μ. Βασιλείου σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!


Πληροφορίες
Τοποθεσία: Πεζόδρομος Μ.Μ. Βασιλείου
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2531 033944
Σελίδα Facebook: 
Λαδοκολα Κομοτηνη

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα