ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΗΜΟΣ

Κώστα και Αλεξία να σας ζήσει με το όνομα!

ΓΕΝΙΚΑ
Βάπτιση

Άξιος νονός ο Χρήστος Μολλάς

Σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο έγινε η βάφτιση του μικρού Δήμου, γιου του Κώστα Μπαμπέλη και της Αλεξίας Χαντούρη στo εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στο άλσος της Κομοτηνής. 


Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Πανευτυχείς οι γονείς Κώστας Μπαμπέλης και Αλεξία Χαντούρη αλλά και η μικρούλα αδελφή του Μαρία, ευχαρίστησαν και χαιρέτησαν τους παραβρισκόμενους που ήταν μάρτυρες μίας εκ των σημαντικότερων στιγμών του μικρότερου τέκνου της οικογένειας τους. Χαμογελαστός ο νονός Χρήστος Μολλάς, άριστος πνευματικός πατέρας του μικρού, οδήγησε τον μικρό στο δρόμο της χριστιανοσύνης και της πίστης, δίνοντας του το όνομα Δήμος.  


Το έθιμο τηρήθηκε με τον πατέρα του μικρού να δίνει κέρματα στα παιδιά που αμέσως μετά την βάφτιση φώναξαν το όνομα Δήμος.

Η ξαφνική μπόρα με το που τελείωσε η τελετή μόνο ως σημάδι καλοτυχίας, σύμφωνα και με τους παλιότερους, μπορεί να θεωρηθεί για τον νεοφώτιστο. 


Ευχόμαστε να είναι γερός και καλότυχος, Κώστα και Αλεξία να τον χαίρεστε με το όνομα! Νονέ, πάντα άξιος!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού εξέφρασαν τις αντιρρήσεις  και τους προβληματισμούς τους οι σύμβουλοι,  μετά την απόφαση του δημάρχου να μην θέσει εκ  νέου υποψηφιότητα  στις επόμενες εκλογές και αφού ξεπέρασαν  το πρώτο σοκ,  πολλοί