ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου, 2018 - 10:00
ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Κοσμά και Σμαράγδα να ζήσετε!

ΓΕΝΙΚΑ
Γάμος

Το ιερό μυστήριο του γάμου τέλεσε ο μητροπολίτης, στην μαγευτική Μαρώνεια αποτυπώθηκε και φωτογραφικά η αγάπη τους

Ένας όμορφος γάμος, ένα ερωτευμένο ζευγάρι και μία υπέροχη φωτογράφηση. Ο Κοσμάς Ζήσης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Σμαράγδα Κυριακοπούλου, σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου. Στο ναό Αγίου Αθανασίου Κοσμίου "σφράγισαν" την αγάπη τους οι νεόνυμφοι και την τελετή πραγματοποίησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων. 

Ο τραπεζικός Κοσμάς Ζήσης χαμογελαστός μαζί με τον κουμπάρο του Γιώργο Κόκκορη, η εκπαιδευτικός Σμαράγδα Κυριακοπούλου εμφανώς συγκινημένη μαζί με την κουμπάρα της Κυριακή Ρόιδου, μετά τον γάμο έσπευσαν όλοι μαζί στην μαγευτική Μαρώνεια για μία από τις πιο ωραίες φωτογραφήσεις γάμου που έχουμε δει.

Ο φακός του Γιώργου Αντωνιάδη (photo lux Κομοτηνής) αποτύπωσε τους νεόνυμφους σε ειδυλλιακά τοπία, πλάι στο κύμα, συντροφιά με την άγρια μεν αλλά ήρεμη φύση. Αυτά τα κλικ σίγουρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά και στο μυαλό των νεόνυμφων. Να ζήσετε και καλούς απογόνους!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα