ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 2017 - 11:00
ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ

Το κατάστημα έκλεισε μετά τα έκτροπα

ΓΕΝΙΚΑ
Τσικνοπέμπτη
Κομοτηνή

Άνοιξε νωρίς για την Τσικνοπέμπτη, αλλά η συνεχόμενη οινοποσία είχε ως συνέπεια η κατάσταση να εκτραχυνθεί  

Το «λουκέτο» σε αυτό το κατάστημα δεν μπήκε με παρέμβαση κάποιας Αρχής, αστυνομικής ή υγειονομικής, αλλά με την παρέμβαση κάποιων θερμόαιμων μεθυσμένων θαμώνων του. Η οινοποσία σε όλη την Κομοτηνή ξεκίνησε από νωρίς την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, λόγω Τσικνοπέμπτης. Καταστήματα εστίασης, καφέ, μπαρ, καφενεία είχαν φροντίσει να εφοδιαστούν με ποσότητες κρέατος και ποτού, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την αυξημένη ζήτηση, λόγω ημέρας. Όμως όπου υπάρχει πολύ αλκοόλ, μπορεί να υπάρξουν και έκτροπα και στην περίπτωση ενός καταστήματος στην Κομοτηνή, αυτά δεν αποφεύχθηκαν. Η κατανάλωση τσίπουρου, ρετσίνας και κρασιού άρχισε από νωρίς το πρωί, με τους θαμώνες να συνωστίζονται γύρω από την ψησταριά, στο εσωτερικό του καταστήματος αλλά και έξω από αυτό. Τα μπουκάλια με το αλκοόλ άλλαζαν γρήγορα χέρια, τόσο που οι θαμώνες μέχρι το μεσημέρι είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες. Οι κουβέντες άνευ ουσίας, αλλά το κλίμα ηλεκτρίστηκε λόγω μέθης. Τα πρώτα ποτήρια έσπασαν και οι θαμώνες πιάστηκαν στα χέρια, χωρίς να μπορούν οι ψυχραιμότεροι και νηφαλιότεροι να τους σταματήσουν. 


Η αστυνομία δεν κλήθηκε για να αποφευχθούν τα μπλεξίματα τόσο για τους θαμώνες, όσο για τους ιδιοκτήτες. Αυτοί προτίμησαν να κλείσουν το κατάστημα νωρίτερα από το αναμενόμενο, αφού το μεροκάματο που ήδη είχε βγει, κινδύνευε να χαθεί από τις ζημιές που θα συνέχιζαν να κάνουν οι μεθυσμένοι, αν παρέμεναν μερικές ακόμα ώρες στο κατάστημα. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς