ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 5 Αυγούστου, 2017 - 11:00
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΡΩΓΗΣ-ΦΑΝΑΡΙΟΥ

Η μόδα των ροζ φλαμίνγκο στις κοντινές μας παραλίες

ΓΕΝΙΚΑ
Καλοκαίρι
Παραλίες

Μικρά ή μεγάλα ροζ φλαμίνγκο ή εναλλακτικά λευκοί κύκνοι τα νέα παιχνίδια παραλίας

Τα είδαμε να πωλούνται στα μάρκετ του Φαναρίου, ενώ τα είδαμε να επιπλέουν στις θάλασσες της Αρωγής και του Φαναρίου. Η μόδα των ροζ φλαμίνγκο έφτασε και στις κοντινές μας παραλίες. Η μόδα του φετινού καλοκαιριού δεν είναι ελληνική. Μια αυστραλιανή εταιρεία, ονόματι «Sunnylife», κατάφερε και έκανε παγκόσμια μόδα το ροζ φλαμίνγκο. Το καθιέρωσε όχι μόνο σε φουσκωτό παιχνίδι θαλάσσης, αλλά στα πάντα. Από ρούχα, αξεσουάρ σπιτιού, γυναικεία γκάτζετς, παιδικά παιχνίδια… Η μεγάλη κινητικότητα του brand στο Instagram, το οποίο ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες με ωραία κορίτσια πάνω στα φλαμίνγκο στην πισίνα, το βοήθησε να κερδίσει αμέσως περίπου 90 χιλιάδες ακολούθους.  H Sunnylife ευνοήθηκε, όταν οι μεγάλοι οίκοι, με πρώτον τον Gucci, έκαναν trend στη βιομηχανία της μόδας το ροζ φλαμίνγκο. 


Η μόδα των ροζ φλαμίνγκο βρίσκεται και στις κοντινές μας παραλίες. Έτσι τα είδαμε σε μικρό μέγεθος να χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι των παιδιών στη θάλασσα, με τους γονείς να ανεβάζουν τα παιδιά τους σε αυτά και να κάνουν βόλτες πάνω στο κύμα. Τα είδαμε βέβαια, σε μεγαλύτερο μέγεθος, και σε όσους αισθάνονται παιδιά και επωφελήθηκαν της μόδας για να κάνουν και εκείνοι παιχνίδια στη θάλασσα. Όπως και να έχει μόδα είναι και θα περάσει. Μέχρι τότε απολαύστε τη θάλασσα με όποιον τρόπο σας αρέσει!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναδημοσιεύουν όλοι και αναπαράγουν με περισσή  μάλιστα ευκολία,  τις απόψεις  των financial times,  που αναφέρεται στον διπλωματικό πόλεμο Ελλάδας Ρωσίας,  αλλά και την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, χωρίς δ

Ημερολόγιο