ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 29 Αυγούστου, 2017 - 11:00
ΟΙ 40+ ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ

Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός!

ΓΕΝΙΚΑ
Omnia Blue
Omnia
Διασκέδαση

Μια ιδιαίτερη βραδιά για όλους τους Ροδοπίτες γεννημένους στις δεκαετίες '60 και '70 παρουσίασε το Omnia Blue

Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και αυτό το δίδαγμα, μας έμαθαν οι Ροδοπίτες της ...προηγούμενης γενιάς. 


Έτσι, γεννημένοι τις δεκαετίες του '60 και του '70 στην Κομοτηνή και ευρύτερα στη Ροδόπη, έσμιξαν σε ένα μεγάλο reunion στο Omnia Blue. Όλοι τους διασκέδασαν με την καρδιά τους, θυμήθηκαν τα τραγούδια που χόρευαν, τα νιάτα, τις παρέες, τα ξενύχτια τους και για μια νύχτα άφησαν τις υποχρεώσεις στο πλάι! 


Ετών 40 και άνω, όλοι όσοι βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι του Σαββάτου 26 Αυγούστου, το οποίο "έντυσαν" μουσικά γνωστοί Dj's από τα '70, τα '80, τα '90! "Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος κάτω των 40 ετών" έγραφε χιουμοριστικά η αφίσα που είχε στηθεί για την εκδήλωση και οι μεγάλοι απέδειξαν ότι παραμένουν Κομοτη-Νέοι!


Όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου, ή ίσως για νωρίτερα, μιας και έγινε αντιληπτό πως δεν πρέπει να ξαναχαθούν. 
Φυσικά, οι βραδιές στο Omnia Blue, στο μαγαζί του 5ου χλμ Κομοτηνής-Ιάσμου που έχει αγαπηθεί από όλους, συνεχίζονται! Κρατείστε από τώρα στην ατζέντα σας τη ζωντανή εμφάνιση του Μάκη Δημάκη, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, γιατί οι θέσεις αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες. 


Τέλος, κρατήστε στην ...άκρη του μυαλού σας, ότι στις 5 Οκτωβρίου επιστρέφει το Omnia στο κέντρο της πόλης, για την χειμερινή σας διασκέδαση!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.