ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:00
ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΣΜΟ

Η χριστουγεννιάτικη βάπτιση του Αναστάσιου! Έλαβε το όνομα ο δεύτερος γιος του Νίκου Τσαλικίδη και της Βασιλικής Καρακάση

ΓΕΝΙΚΑ
Βάπτιση
Νίκος Τσαλικίδης

Έλαβε το όνομα ο δεύτερος γιος του Νίκου Τσαλικίδη και της Βασιλικής Καρακάση

Με αγάπη για το πνεύμα των γιορτών, την διάθεση που δημιουργείτε σε μας και τους γύρω μας, τα λαμπιόνια, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τις χορωδίες, τα κάλαντα και τα όμορφα έλατα με τις κατακόκκινες μπάλες, ο χρόνος βάπτισης του μικρού Αναστάσιου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τα Χριστούγεννα. Αμιγώς οικογενειακές γιορτές και τι καλύτερο από το να συγκεντρωθεί η οικογένεια αλλά και όλοι οι συγγενείς μας, κοντινοί ή μακρινοί, για μια τόσο ευχάριστη μοναδική περίσταση. 

Και στην βάπτιση του δεύτερου γιου του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη και της συζύγου του, δικηγόρου, Βασιλικής Καρακάση, ήταν όλοι. Συγγενείς και φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι από τη Ροδόπη και όχι μόνο, έγιναν κοινωνοί μίας όμορφης τελετής με άρωμα ...Χριστουγέννων. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, στον γραφικό Ίασμο στο ναό Αγίου Νικολάου έγινε το μυστήριο της βάπτισης, με νονούς τους κουμπάρους του Νίκου και της Βασιλικής, Μαρία Κουτσουγιάννη και Δημήτρη Μποζατζή.

Οι δύο νέοι ανάδοχοι κράτησαν σφιχτά στην αγκαλιά τους τον νεοφώτιστο και έζησαν την κάθε στιγμή του μυστηρίου. Συγκίνηση, χαμόγελα και πολύ αγάπη, στην βάπτιση του Αναστάσιου που έλαβε τις ευχές του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κου Παντελεήμονα. 

Οι περήφανοι παππούδες, Αναστασία Δολιανίτου και Παναγιώτης Καράκασης, Παναγιώτης και Ελένη Τσαλικίδη, καμάρωσαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Άκουσαν το όνομα με χαρά και φυσικά δέχτηκαν τις ευχές των παρισταμένων, να είναι γεροί να δουν το εγγόνι τους να μεγαλώνει. Άλλωστε και εκείνοι θα είναι παρόντες στην ανατροφή του, όμως είναι και στον πρώτο γιο του ζευγαριού, Παναγιώτη, που έδειχνε να απολαμβάνει την τελετή, αλλά κυρίως τον υπέροχο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Αυτόν τον υπέροχο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο θαύμασαν όλοι οι καλεσμένοι στην τελετή, μετά φυσικά τον νεοφώτιστο που ήταν ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Για χάρη εκείνου επιλέχτηκαν όμορφα στολίδια και τα καταπληκτικά γλυκά, στο πνεύμα των ημερών, δίπλες και άλλα παραδοσιακά που κεράστηκαν στους καλεσμένους. Μπάλες με διάκοσμο Χριστουγέννων και λιχουδιές μοιράστηκαν στους μικρούς καλεσμένους της βάπτισης. 

Αυτά σίγουρα ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα για την οικογένεια του Νίκου και της Βάσως. Να είστε γεροί να καμαρώνετε τον νεοφώτιστο Αναστάσιο!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ