ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, 2016 - 13:32
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΤΗΣ

Η 22α Νοεμβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για τις προσφορές

ΓΕΝΙΚΑ
διόδια
Ίασμος
Μέστη
Διαγωνισμός

Τελικά έπιασαν τόπο οι διαμαρτυρίες των τοπικών αρχών ή όχι;

Κανονικά θα ανοίξουν αύριο Τρίτη 22 Νοεμβρίου οι προσφορές του διαγωνισμού που εκπονεί η Εγνατία Οδός Α.Ε. για την κατασκευή τεσσάρων σταθμών διοδίων στη βόρεια Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και αυτός της Μέστης στα όρια των Νομών Ροδόπης και Έβρου.

Για τον συγκεκριμένο σταθμό να θυμίσουμε ότι είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών αρχών και από τους δύο Νομούς, όπως επίσης και συνάντηση με τον τέως πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ και νυν Υφυπουργό Ανάπτυξης Στέργιο Πιρτσιόλα.

Η κατάθεση προσφορών για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό της Εγνατία Οδός Α.Ε. έκλεισε στις 18 Νοεμβρίου και το άνοιγμά τους θα γίνει αύριο Τρίτη 22 Νοεμβρίου στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, όπου εδρεύει η Εγνατία Οδός Α.Ε.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν και πόσες κατασκευαστικές εταιρείες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στον διαγωνισμό και πως θα κινηθούν οι φορείς αν τελικά βρεθεί ανάδοχος και πάρει «πράσινο φως» για να ξεκινήσει εργασίες.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο