ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, 2017 - 13:22
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικη Ερμού!

ΓΕΝΙΚΑ
Χριστούγεννα
Κομοτηνή

Στον πεζόδρομο εργάτες του δήμου Κομοτηνής τοποθετούν στολίδια

Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες για την τοποθέτηση του εορταστικού διακόσμου, τύπου «ουρανός», ο οποίος φέτος θα «ντύσει» στα χριστουγεννιάτικα τον πεζόδρομο της Ερμού και θα δημιουργήσει μια διαφορετική, πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της Κομοτηνής. Η κατασκευή, που θα αποτελείται από χιλιάδες μικρολαμπάκια και θα εκτείνεται σε όλο το μήκος της Ερμού, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου.

Τότε άλλωστε ξεκινήσουν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές του δήμου Κομοτηνής, με εναρκτήριο δρώμενο το φιλανθρωπικό Santa Run και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Στην περίπτωση της Κομοτηνής, ο χριστουγεννιάτικος «ουρανός» που θα σκεπάζει την Ερμού, θα έχει διαστάσεις 210 μέτρα μήκος και 5 μέτρα πλάτος. Σε όλη αυτήν την έκταση θα τοποθετηθούν 441 πράσινα καλώδια καουτσούκ, μήκους 10 μέτρων το καθένα, με 100 μικρολαμπάκια θερμού λευκού χρώματος led έκαστο.

Η ιδέα ανήκε στο Σωματείο Ένδυσης - Υπόδησης Κομοτηνής και σε αυτή ανταποκρίθηκε θετικά ο δήμος Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αντικείμενο πολιτικής, κοινωνικής, και διπλωματικής ακόμα εκμετάλλευσης, πέραν των αναρτήσεων στις σελίδες κοινωνικής  δικτύωσης, έγινε το γεγονός της αποστολής ενός εγγράφου με εντολή της  εισαγγελίας, μέσω

Ημερολόγιο