ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 5 Ιουλίου, 2018 - 10:00
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ

Χρήστο και Ειρήνη να σας ζήσει!

ΓΕΝΙΚΑ
Βάπτιση

Την βάφτιση τέλεσε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων

Τηρήθηκαν τα έθιμα σε μία σεμνή τελετή στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

 

Χαρμόσυνη ήταν η Κυριακή 1η Ιουλίου για την οικογένεια του γνωστού Κομοτηναίου επιχειρηματία της Λέσχης Κομοτηναίων Χρήστου Δράκου, ο οποίος καμάρωσε τον γιο του να βαφτίζεται. Μία σεμνή τελετή, από τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κο Παντελεήμονα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στην εκκλησία έφτασαν από κοινού ο Χρήστος Δράκος, μαζί με την γυναίκα του Ειρήνη Παπάζογλου και τον γιο τους, στα ασφαλή χέρια της νονάς του Εύης Κυρέζη. Η τελετή διήρκησε περί της μίας ώρας, υπό θρησκευτική ευλάβεια και ενώ τηρήθηκαν όλα τα κατά την θρησκεία έθιμα.

Ο μικρός βαφτίστηκε και ονομάστηκε Απόστολος, ενώ περιχαρής ο πατέρας του Χρήστος Δράκος, έξω από την εκκλησία, έριξε κέρματα για όλα τα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο της εκκλησίας για να φωνάξουν όλα μαζί: "Απόστολος, Απόστολος". 

Εμφανώς συγκινημένη η μητέρα Ειρήνη Παπάζογλου ευχαρίστησε όλους παρευρισκόμενους. Η αδελφή του κου Δράκου, Άντζελα Δράκου, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την χαρμόσυνη μέρα.

Χρήστο και Ειρήνη να σας ζήσει! Καλότυχος, ευτυχισμένος και πάνω από όλα υγιής!

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Παρωτίδης
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ